Reklam seflioncraft.keyubu.net & 1.18.2 - | BİTCOİN SİSTEMİ | RANK SİSTEMİ | ÖZEL SANDIKLAR | SANAL MARKET | HİLE KORUMASI | seflioncraft.denince.biz

0.4 Güncellemesi
-İstek üzerine çiftçi plugini kaldırıldı
-Shoptaki buglar düzeltildi

0.5 Güncellemesi
-Artık sunucuya 1.13-1.19.2 arası giriş yapabiliricek ana sürüm 1.18.2

Uzun süren mecbur bakım üzerinden sonra saat 21:00 da labirent eventi yapmaya kara verdik tüm oyuncuları bekliyoruz.

konu tasarımlarınız güzel olmuş elinize sağlık. İlerleyen zamanlarda sistemleri daha hoş ve dikkat çekicek şekilde ayarlayabilirsiniz.

konu tasarımlarınız güzel olmuş elinize sağlık. İlerleyen zamanlarda sistemleri daha hoş ve dikkat çekicek şekilde ayarlayabilirsiniz.
Teşekkürler,başlangıç için bunu yapmıştım yakın zamanda değişmeyi düşünüyorum.

Web sitemizde %50 indirim başlamış bulunmakta indirim 1 hafta boyunca sürecektir iyi alışverişler dileriz. Bitiş 27.9.22

Alan adını daha profesyonel olarak yapmalısın.

Eklentiler gördüğüm kadarıyla ingilizce türkçeleştirmeni öneririm Renk kullanımı güzel ama Rank tasarımları daha iyi olabilir yinede gelecek görüyorum iyi forumlar.

Eklentiler gördüğüm kadarıyla ingilizce türkçeleştirmeni öneririm Renk kullanımı güzel ama Rank tasarımları daha iyi olabilir yinede gelecek görüyorum iyi forumlar.
Önerilerinizi dikkate alıcağım,teşekkür ederiz. :)

0.7 Güncellemesi
-"/pwarp" eklendi warp koyabilir ve oraya başka oyuncuların gelmesini sağlayabilirsiniz.
-Sandıklarda artık item satabiliyorsunuz item ile sandığa sol tık yapmanız ve chate gelen soruyu cevaplamanız yeterli.
-/çiftçi yazarak çiftçi satın alabilirsiniz.
-Timber plugini değişti,ağacı kırınca fidan otomatik ekiliyor.
-Hile koruması güncellendi.
-Svip ve Svip+ rankına claimfly eklendi.

0.8 Güncellemesi
- çiftçide olan sorun fixlendi.
- gereksiz eklentiler kaldırıldı.
- köylülerin ve phantomların sunucuyu yorması fixlendi.
- clan tagları eklendi.

0.9 Güncellemesi
- /pv 1 eklendi
- prefixler düzeltildi
- site sorunu fixlendi
- permler düzenlendi

sunucunun daha çok gelişmesi lazım

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl