Tanıtım Security Camera | Gizli kamera plugini!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.674
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

W2Nca3.png

Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün benim de çok merak ettiğim plugini inceleyeceğiz. Başlıktan gördüğünüz gibi Security Camera pluginini hep beraber gözden geçireceğiz.

Security Camera nedir?
Bu eklent sunucunuza kamera ekler! Bu eklenti şunları ekleyecektir: (Kameralar, Kamera Grupları ve Bilgisayarlar.) Bilgisayarlar Nether Tuğla Merdivenlerden yapılmıştır ve bir CameraGroup içerir. Bu grupta oluşturduğunuz miktarda kamera var. Böylece, Bilgisayarınıza sağ tıkladığınızda bir kamera seçebilir ve ona bağlanabilirsiniz! Kamerada gece görüşünü etkinleştirme veya devre dışı bırakma, kamerayı sola veya sağa döndürme ve CameraGroup'unda bir sonraki kameraya atlama seçeneğiniz vardır.

Nasıl kullanabiliriz?
Öncelikle bir kamera oluşturmamız gerekiyor, kamera yapmak istediğiniz yere gidin ve şu komutu kullanın:
/cctv camera create <name>

Kamera oluşturduktan sonra bir grup yapmak istiyorum. Eklentimizdeki bir grup, daha sonra bir bilgisayara ekleyebileceğiniz 1 gruba birden fazla kamera ekleyebileceğiniz yerdir. /cctv group create <name> komutu ile grup oluşturabilirsiniz. Daha sonra /cctv group addcamera <groupname> komutu ile o gruba kamera ekleyebilirsiniz.

Şimdi kameramızı grubumuza ekledikten sonra bilgisayarımızı oluşturuyoruz. Şimdi bir bilgisayar yapmalı, daha tuğladan bir merdiven almalı ve bilgisayarı yerleştirmek istediğiniz yere yerleştirmelisiniz. NOT: Blok yapılandırmasında kafa bloğunu değişemezsiniz! Yerleştirdikten sonra /cctv computer create <name> komutunu kullanarak bilgisayarınızı oluşturun.

Komutlar ve Permissionlar
Komutlar:
Kod:
/cctv camera create
/cctv camera delete
/cctv camera view
/cctv camera teleport
/cctv camera rename
/cctv camera movehere
/cctv camera return
/cctv camera list
/cctv camera setowner
/cctv camera get
/cctv group create
/cctv group delete
/cctv group addcamera
/cctv group removecamera
/cctv group setowner
/cctv group rename
/cctv group info
/cctv group list
/cctv computer create
/cctv computer delete
/cctv computer setgroup
/cctv computer addplayer
/cctv computer removeplayer
/cctv computer setowner
/cctv computer list

Permissionlar:
Kod:
Kamera:
cctv.camera.rename
cctv.camera.list
cctv.camera.setowner
cctv.camera.disable
cctv.camera.enable

Group:
cctv.group.create
cctv.group.delete
cctv.group.addcamera
cctv.group.removecamera
cctv.group.setowner
cctv.group.rename
cctv.group.info
cctv.group.list

Bilgisayar:
cctv.computer.create
cctv.computer.delete
cctv.computer.setgroup
cctv.computer.addplayer
cctv.computer.removeplayer
cctv.computer.setowner
cctv.computer.list

Kamerayı nasıl craft edebilirim?

4G0HSN.png

Görseller

TU63H3.png

OeaaPL.png

Evet konumun sonuna gelmiş bulunuyoruz, sağlıcakla kalın :))
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Okumaya doyamadığım anlatım ve konulardan biri ellerine sağlık çok güzel olmuş.

Gerçek hayat sunucuları için ideal plugin,anlatımınız için tesekkürler :melek:

Bungeecord da çalışıyor mu? Mesela başka bir sunucuda koyduğumuz kamerayı başka bir sunucudayken izleyebiliiyor muyuz?

güzel bir eklentiymiş. başarılar

Farklı ve özgün bir eklenti gerçekten hoşuma gitti

W2Nca3.png

Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün benim de çok merak ettiğim plugini inceleyeceğiz. Başlıktan gördüğünüz gibi Security Camera pluginini hep beraber gözden geçireceğiz.

Security Camera nedir?
Bu eklent sunucunuza kamera ekler! Bu eklenti şunları ekleyecektir: (Kameralar, Kamera Grupları ve Bilgisayarlar.) Bilgisayarlar Nether Tuğla Merdivenlerden yapılmıştır ve bir CameraGroup içerir. Bu grupta oluşturduğunuz miktarda kamera var. Böylece, Bilgisayarınıza sağ tıkladığınızda bir kamera seçebilir ve ona bağlanabilirsiniz! Kamerada gece görüşünü etkinleştirme veya devre dışı bırakma, kamerayı sola veya sağa döndürme ve CameraGroup'unda bir sonraki kameraya atlama seçeneğiniz vardır.

Nasıl kullanabiliriz?
Öncelikle bir kamera oluşturmamız gerekiyor, kamera yapmak istediğiniz yere gidin ve şu komutu kullanın:
/cctv camera create <name>

Kamera oluşturduktan sonra bir grup yapmak istiyorum. Eklentimizdeki bir grup, daha sonra bir bilgisayara ekleyebileceğiniz 1 gruba birden fazla kamera ekleyebileceğiniz yerdir. /cctv group create <name> komutu ile grup oluşturabilirsiniz. Daha sonra /cctv group addcamera <groupname> komutu ile o gruba kamera ekleyebilirsiniz.

Şimdi kameramızı grubumuza ekledikten sonra bilgisayarımızı oluşturuyoruz. Şimdi bir bilgisayar yapmalı, daha tuğladan bir merdiven almalı ve bilgisayarı yerleştirmek istediğiniz yere yerleştirmelisiniz. NOT: Blok yapılandırmasında kafa bloğunu değişemezsiniz! Yerleştirdikten sonra /cctv computer create <name> komutunu kullanarak bilgisayarınızı oluşturun.

Komutlar ve Permissionlar
Komutlar:
Kod:
/cctv camera create
/cctv camera delete
/cctv camera view
/cctv camera teleport
/cctv camera rename
/cctv camera movehere
/cctv camera return
/cctv camera list
/cctv camera setowner
/cctv camera get
/cctv group create
/cctv group delete
/cctv group addcamera
/cctv group removecamera
/cctv group setowner
/cctv group rename
/cctv group info
/cctv group list
/cctv computer create
/cctv computer delete
/cctv computer setgroup
/cctv computer addplayer
/cctv computer removeplayer
/cctv computer setowner
/cctv computer list

Permissionlar:
Kod:
Kamera:
cctv.camera.rename
cctv.camera.list
cctv.camera.setowner
cctv.camera.disable
cctv.camera.enable

Group:
cctv.group.create
cctv.group.delete
cctv.group.addcamera
cctv.group.removecamera
cctv.group.setowner
cctv.group.rename
cctv.group.info
cctv.group.list

Bilgisayar:
cctv.computer.create
cctv.computer.delete
cctv.computer.setgroup
cctv.computer.addplayer
cctv.computer.removeplayer
cctv.computer.setowner
cctv.computer.list

Kamerayı nasıl craft edebilirim?

4G0HSN.png

Görseller

TU63H3.png

OeaaPL.png

Evet konumun sonuna gelmiş bulunuyoruz, sağlıcakla kalın :))

Yani ilevi güzel gibi ama karar veremedim bende.

Eklentiyi ilk defa gördüm. Güzele benziyor. Test etmeyi düşünüyorum. Konu için teşekkürler.

guzel konu elıne saglık

Genel olarak iyi bir eklenti. Role play sunucular için baştan çıkarıcı bir eklenti. Tanıtımına da doyamadım. Akıcı konuşman ve imlan ile beni mest ettin. Eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl