Tanıtım SecuredNetwork ❘ Sunucunuzu koruyun!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi burda securednetwork indirince ipwhitelist yerinemi geçiyor dahamı kullanışlı ve onu bungee haric bütün sunuculara kurucazmı
hocam ipwhitelist ve ipwhitelistfix in açıklarnı kapıyan mysql desteği olan bir eklentidir çakmalobi hariç bütün sunuculara atabilirsin.
securednetwork bir kaç hafta önce İPWhiteList ismi olarak geçiyordu, takıldığın bir yer olursa gerek buradan gerekse discorddan bana ulaşabilirsin.

hocam ipwhitelist ve ipwhitelistfix in açıklarnı kapıyan mysql desteği olan bir eklentidir çakmalobi hariç bütün sunuculara atabilirsin.
securednetwork bir kaç hafta önce İPWhiteList ismi olarak geçiyordu, takıldığın bir yer olursa gerek buradan gerekse discorddan bana ulaşabilirsin.
yani bunu yükleyince ipwhitelist ve iphwhitelistfix pluginlerini kurmaya gerek yok SecuredNetwork ikisinide yapiyormu diyorsunuz

yani bunu yükleyince ipwhitelist ve iphwhitelistfix pluginlerini kurmaya gerek yok SecuredNetwork ikisinide yapiyormu diyorsunuz
Hocam ipwhitelist ve ipwhitelistfix pluginin gelişmiş versiyonu bu size kalmış isterseniz ipwhitelist ve ipwhitelistfix kullanın isterseniz securednetwork ve ipwhitelistbukkit kullanın.
Securednetwork daha gelişmiş tavsiye ederim veya hostinginizle konuşun portlari kapıyabilir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yapim aşamasi kısmından yapınız sorunuz veya sorununuz varsa buradan veya discorddan iletebilirsin.

Güzel Duruyor, Başarılar.

Eklenti kadar anlatımda güzel olmuş elinize sağlık.

KONU GÜNCELLEMESİ

SecuredNetworkun yapımcısı davidcubesvk eklentide biraz değişiklik yaptı.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kaldırdı ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini tek eklenti yaptı.

Tekrardan yapım aşamaları anlatıldı.​

Gayet açıklayıcı muhteşem bir paylaşım olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl