Çözüldü SECKİN OYUNCU & OZAİİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Delaredoo

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
LawlietV

Discord:

lawlietv

merhaba öncelikle seckinoyuncu adlı bir minecraft sunucusunun kendi sunucum olan saklıköy towny e yapmış olduğu saldırı ve nasıl yaptğını açıklayacağım.
discord ismi ile ozaii.r4 adlı kullanıcıyı zamanında sunucuma yetkili olarak almıştım ve sitemden sql bilgilerini benden habersizce indirmiş ve yetkililikden ayrılınca bunları satmak konusunda söylemlerde bulunuyordu. yakın zamanda bunların da ekran görüntüsünü atacağım
benim seckinooyuncu ile aramda bir husumet yaşandı ve ozaii.r4 adlı kişi sql bilgilerimi bunlara satmış olacak ki sunucuma site bağlantısı kullanılarak saldırı yapıldı.
diyeceğim o ozaii.r4 adlı kişiye sakın güvenip yetkili almayın ve böyle sunucu sahiplerinin sunucularında oynamayın kesinlikle.
yaptıkları büyük bir başarıymış gibi üstelik discord sunucularında saldırı yaptıklarını kendileri de itiraf ediyor.

Ekli dosyalar

• 3.png
    3.png
    170,3 KB · Görüntüleme: 275
  • 2.png
    2.png
    404,8 KB · Görüntüleme: 285
  • image.png
    image.png
    154,8 KB · Görüntüleme: 264
  • resim_2024-05-20_033946394.png
    resim_2024-05-20_033946394.png
    148,3 KB · Görüntüleme: 263
Sunucunda açık var hack olayı yok senin hatan dümdüz girdim ben :) ha birde gelmiş böyle sunucularda oynamayın diyor :D kendisini 3 online oynatıyor

1716274056033.png

BANA DİYENİN PAYLAŞTIKLARINA BURDAN BAKABİLİRSİNİZ

Konu tamamiyle karamalak amaçlı açılmıştır her şeyin karşılıklı olduğunu sizde anlamışsınızdır diye düşünüyorum mc-tr ekibi gerekli şeyleri yaparsa sevinirim iyi forumlar

Konu tek taraflı olmadığı için, işlem uygulamak iki tarafın da zararına olur. Herkes kendi işine bakarsa, sorun çözülecektir. İyi forumlar, konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl