Seçimini yap! HardSkyblock mu? OpSkyblock mu? www.farmcraftmc.com

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xsyasarxs2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 9.936
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakıyorum da çekemeyen 2 3 server sahipleri var adamların 1. ayı diye online sayısında sizi geçmesi sizi üzmesin beyler. başarılar Yaşar Eren:sakız:

Yeni Nesil Olarak Hiç Birşey Yok.

Bu da bir görüş açısı fakat objektif bir görüş açısı değil, herkesin horuzu kendine güzel. Teşekkürler[DOUBLEPOST=1493743893,1493743812][/DOUBLEPOST]
Bakıyorum da çekemeyen 2 3 server sahipleri var adamların 1. ayı diye online sayısında sizi geçmesi sizi üzmesin beyler. başarılar Yaşar Eren:sakız:
Çok teşekkür ederim canım kardeşim beraber yürüyeceğiz bu yolda.

serverime gelip farmcraft a hücum diye bagıranlardan sıkıldım gizli_reklamci adında bir group unuz varmı?
Canım kardeşim ekim ayında 20 yaşıma giricem bahsettiğin veletçe, haysiyetsizce işlerden hiç haz etmem. 2-3 çocuğun yaptığı şeyleride farmcraft ekibine suç olarak yüklettirmem. Tekrar söyleyim bizim başka sunucularda reklam adı altında hiç bir faaliyetimiz yoktur !
oda var :) sory

Çok kaliteli bir sunucu hepinizin ellerinize sağlık :)

Sunucu son derece profesyonel, kıdemli ve sorumluluk sahibi yönetici kadrosuna sahip.
Böyle bir sunucuyu bize sundukları için Yaşar , Ayhan ve Sercan a teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim...[DOUBLEPOST=1494195724,1494195691][/DOUBLEPOST]Sunucu son derece profesyonel, kıdemli ve sorumluluk sahibi yönetici kadrosuna sahip.
Böyle bir sunucuyu bize sundukları için Yaşar , Ayhan ve Sercan a teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim...

Güzel bir sunucu gelişmeniz dileğiyle iyi forumlar.

Güzel Bir Sunucu Gelişmeniz Dileğiyle.

İyi günler şifremi unuttum nasıl açtırabilirim skype: omertaskopru77 yardımcı olabilirseniz sevinirim

Sunucu Diğerlerine Göre Çokta Daha iyi ve Lagsız,Tavsiye Ederim.

Tek Bir Eksik Ancak Büyük Bir Eksik Yeni Nesil İddası Büyük Onaylıyorum Sunucu Güzel Ama Yeni Nesil Olması İçin Yada Öyle Gözükmesi İçin :D

+ AutoPickUP Plugininin Yüklenmesi Lazım

AutoPickUP Nedir: Oyuncuların Her Kırdıklarının Envanterine Gelmesine Yarayan Muhteşem ve Nerdeyse Her Sunucuda Bulunan İnanılmaz Oynu Kolaylaştıran Plugin

1 Tek Plugin Eksiği Var Onuda Tamamlayıp Konuyu Düzenlerseniz Muhteşem Bir Sunucu Ben Oynuyorum : )

Forum tasarım çok güzel

Sunucu çok güzel. Umarım online sayısıda gün geçtikçe artar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl