meerzean
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 25
- Minecraft
- meerzean
Discord:
meerzean#6329
Merhabalar, Biraz boş vaktim vardı ve skript yazmayı öğrenmek istedim. Öğrendiğim şeyler ile bu skripti hazırladım. Evet, İlk skriptim. Nasıl ad verebileceğimi bulamadım. Hatam varsa veya birşeyi daha kısa bir yoldan yapma yolunu biliyorsanız lütfen bildirin.
Genel olarak şöyle:
İnsanlar genelde event yaptığımızda "keşke onun yerine bunu verseydin, Bunu versen daha iyi olurdu" gibi şeyler söylerler.
bu sorunu ortadan kaldırmak için böyle bir skript yazdım. Skript şöyle: Bir yetkili geliyor ve /menuevent yazarak eventi aktifleştiriyor.
oyuncular ise /eventmenu yazarak menüye giriyor ve seçeneklerden istediğini seçiyor (2 dakika içinde seçmezlerse hakları gidiyor skriptten değiştirebilirsiniz). Kendinize göre özelleştirebilirsiniz.
Gerekli pluginler:
(Kodlar kısaltıldı GUI TuSKe'ye çekildi ve yeniden yüklendi)
Genel olarak şöyle:
İnsanlar genelde event yaptığımızda "keşke onun yerine bunu verseydin, Bunu versen daha iyi olurdu" gibi şeyler söylerler.
bu sorunu ortadan kaldırmak için böyle bir skript yazdım. Skript şöyle: Bir yetkili geliyor ve /menuevent yazarak eventi aktifleştiriyor.
oyuncular ise /eventmenu yazarak menüye giriyor ve seçeneklerden istediğini seçiyor (2 dakika içinde seçmezlerse hakları gidiyor skriptten değiştirebilirsiniz). Kendinize göre özelleştirebilirsiniz.
Gerekli pluginler:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Kodlar kısaltıldı GUI TuSKe'ye çekildi ve yeniden yüklendi)
Son düzenleme: