Skript Paylaşımı Seçenekli event skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meerzean

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
25
Minecraft
meerzean

Discord:

meerzean#6329

Merhabalar, Biraz boş vaktim vardı ve skript yazmayı öğrenmek istedim. Öğrendiğim şeyler ile bu skripti hazırladım. Evet, İlk skriptim. Nasıl ad verebileceğimi bulamadım. Hatam varsa veya birşeyi daha kısa bir yoldan yapma yolunu biliyorsanız lütfen bildirin.

Genel olarak şöyle:
İnsanlar genelde event yaptığımızda "keşke onun yerine bunu verseydin, Bunu versen daha iyi olurdu" gibi şeyler söylerler.
bu sorunu ortadan kaldırmak için böyle bir skript yazdım. Skript şöyle: Bir yetkili geliyor ve /menuevent yazarak eventi aktifleştiriyor.
oyuncular ise /eventmenu yazarak menüye giriyor ve seçeneklerden istediğini seçiyor (2 dakika içinde seçmezlerse hakları gidiyor skriptten değiştirebilirsiniz). Kendinize göre özelleştirebilirsiniz.

2020-01-30_22.20.28.png

2020-01-30_22.20.38.png

2020-01-30_22.20.40.png

2020-01-30_22.20.41.png

Gerekli pluginler:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Kodlar kısaltıldı GUI TuSKe'ye çekildi ve yeniden yüklendi)

Son düzenleme:
Öncelikle chestcommands kullanmak yerine tuskenin kendi guisini kullanarak daha iyi işler başarabilirsin.
Kodları gereksiz uzatmışsın her seferinde ayrı bir komut oluşturmak yerine şu şekilde yaparsan tek bir komut ile spawnerleri verdirebilirsin böylece gereksiz yere uzamamış olur.
Kod:
command /spver [<player>] [<text>] [<text>]:
    permission: sk.kurucu
    permission message: &cYetkin Yok
    trigger:
        execute console command "itemsp ver %arg-1% %arg-2% %arg-3%"
Artık İtemSp ver burak demir 1 komutu girdiğinde çalışacaktır.

Öncelikle chestcommands kullanmak yerine tuskenin kendi guisini kullanarak daha iyi işler başarabilirsin.
Kodları gereksiz uzatmışsın her seferinde ayrı bir komut oluşturmak yerine şu şekilde yaparsan tek bir komut ile spawnerleri verdirebilirsin böylece gereksiz yere uzamamış olur.
Kod:
command /spver [<player>] [<text>] [<text>]:
    permission: sk.kurucu
    permission message: &cYetkin Yok
    trigger:
        execute console command "itemsp ver %arg-1% %arg-2% %arg-3%"
Artık İtemSp ver burak demir 1 komutu girdiğinde çalışacaktır.
Evet sanırım yeniden yazmayı deniyeceğim bu keşke aklıma gelseydi :)
Skript yazmada yeniyim önerin için teşekkürler.

Yeni nesil sunucular için oldukça işlevli ve yararlı bir kod paylaşımı olmuş ki şahsen ben yeni açılacak sunucum için kullanacağım :))

Beğendim, sunucumda kullanacağım bu konuda üyelerinde görüşünü almak için hoş bir skript olmuş deluxemenus ile çalışmaz mı?

Beğendim, sunucumda kullanacağım bu konuda üyelerinde görüşünü almak için hoş bir skript olmuş deluxemenus ile çalışmaz mı?
Evet çalışır. Oyuncunun girmesi gereken komutlar: esya1, esya2, esya3 eğer yapamazsanız bana özelden ulaşın yardımcı olayım.

meerzean#6329
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

GUI TuSKe'ye çekildi. Kodlar kısaltıldı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl