Bende sordum ama cevap vermedi.Merhaba nasıl bir sorun yaşıyorsunuz ve konsolda bir hata/uyarı gibi bir mesaj alıyor musunuz?
swindler0x0
Sunucuyu başlattığımda .tmp dosyaları geliyor, ancak herhangi bir hata veya uyarı almıyorum. Bazı antivirüs programlarını indirip tarama yaptım fakat virüs olmadığı gözüküyor. hata olduğunu düşünüyorum.Merhaba nasıl bir sorun yaşıyorsunuz ve konsolda bir hata/uyarı gibi bir mesaj alıyor musunuz?
Console Logu paylaşabilirmisiniz.Sunucuyu başlattığımda .tmp dosyaları geliyor, ancak herhangi bir hata veya uyarı almıyorum. Bazı antivirüs programlarını indirip tarama yaptım fakat virüs olmadığı gözüküyor. hata olduğunu düşünüyorum.
swindler0x0
Hocam birden fazla uyarı hata mevcut onları çözüp birdaha denermisiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
swindler0x0
Mevcut olan hatalar eski sunucumdada vardı onlar sorun değil diye biliyorum ama denerim teşekkürlerHocam birden fazla uyarı hata mevcut onları çözüp birdaha denermisiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!