Sebebsizce Bir Anda Çökme Sorunu Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BySinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.414
  • Etiketler Etiketler
    @smt287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BySinan

Web Developer
Elmaslar
16
Minecraft
TEKKRAL

Discord:

Sinan#5881

Sunucu Kendi Kendine Bir Anda Çöküyor Ne Lag Oluyor Ne Başka Bişe Pluginlerde Skriptlerde 1 tane bile error yok Sebebini Bilen Yardım Etsin Acil Sunucu Rami : 6 GB
Adsiz.png

authme config içinde

SQLProblem:
stopServer:
false

Böyle düzeltiniz çökerse tekrar yazabilirsiniz.

Ramı arttır,eklenti sürümlerini güncelle veya saldırı korumaları ekle
Iyi forumlar...

Biraz riskli bir ayar değil mi?
Sunucuda oyuncu varken direk consoldan kapatmak veya bazı zamanlar crash atmak oyuncuların veritabanına etkiliyor şimdi türkiyede bilinmeyen authme açığıda bu veritabanını bozup authmeyi devre dışı bırakıyor.Arkadaşın 3 şansı var 1.Hatalı veritabanını bulup silecek 2.Dediğimi yapacak 3.Tüm kayıtları silecek.

Ramı arttır,eklenti sürümlerini güncelle veya saldırı korumaları ekle
Iyi forumlar...
Ram Kullandığım Pluginlere Göre fln yeterli ama arttırcam saldırı zaten var[DOUBLEPOST=1489223030,1489221912][/DOUBLEPOST]
Sunucuda oyuncu varken direk consoldan kapatmak veya bazı zamanlar crash atmak oyuncuların veritabanına etkiliyor şimdi türkiyede bilinmeyen authme açığıda bu veritabanını bozup authmeyi devre dışı bırakıyor.Arkadaşın 3 şansı var 1.Hatalı veritabanını bulup silecek 2.Dediğimi yapacak 3.Tüm kayıtları silecek.
Dediğinizi Yaptım Fakat Veri Tabanında Bir Hata Bulamadım

Ram Kullandığım Pluginlere Göre fln yeterli ama arttırcam saldırı zaten var[DOUBLEPOST=1489223030,1489221912][/DOUBLEPOST]
Dediğinizi Yaptım Fakat Veri Tabanında Bir Hata Bulamadım
Arayarak bulunucak bir hata değil attığın kodları okuman gerekir.

Hmm Teşekkürler Yardımınız İçin Şuana Kadar Bi Çökme veya başka bi durum olmadı.
Sevindim tekrar bir sıkıntı olursa yeni bir konu açabilirsiniz bu konuyu kilitliyorum kolay gelsin başarılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl