Proje SEA OF MİNECRAFT | Gemi Savaşı | Modsuz | Server Projesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ehtiyar

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
58
Minecraft
Ehtiyar

Discord:

ehtiyar

Merhaba Daha Öncede Böyle Bir Projeden Daha Önce
Forumda Konu Açmıştım Ve Yoğunluk Dolayısıyla Projeyi Tamamlayamamıştım.
Şimdi Tekrardan Yapma Kararı Aldım Ve Yaza Doğru Yetiştirmeyi Planlıyorum.
Projem Sea Of Thives Oyunu Ve Blazing Sails Oyununu Duymuşsunuzdur İkiside Gemiler Üzerine Kurulu Oyunlar
Ben Bunu Minecraft Uyarlayıp Açma Fikrim Var Elimde 1 Adet Map Ve Gemiler Var
Ve Birkaç Korsan Temalı Kılıç Modelleri Örnek Fotoğraf Ve Videoları Gösteriyim Daha İyi Anlarsınız.
Türkiye'ye Kaliteli Sunucular Olduğunu Göstermek İstiyorum Dünyada Bir İlk Değil Bu Proje Biliyorum
Yabancılarda Yaptı Biz Daha İyisini Yaparız Diye Girdim Bu Projeye

2022-12-31_14.36.20.webp
ec_pirate_2.webp

18219732-ilhaterra_l.webp

Bu Şekilde Proje Hakkında Tüm Önerilerinize Açığım
Adalara Gidip Loot Yapabilirler O Lootu Bilmem Şuraya Götürebilirler,Görevler,Dungeonlar
Benim Fikrim Bunlar Bunun Üzerinde Çalışacam Sizde
Şöyle Bişey Eklesen Dediğiniz Şeyleri Lütfen Yorumlarda Belirtin
Projeye Destek Olmak Veya Yer Almak İsteyenler Discord'dan Ulaşabilirler!

Discord : Ehtiyar

Gemileri sanırım EliteCreatures - Voyage of the Seas paketi ile yapıyorsunuz, MythicMobs ve McPets ile yapılan bu gemiyi defalarca denedim ama her zaman bugluydu ve oyuncular açısından binme inme sıkıntıları yaşanıyordu gemi üstünde gezilemiyordu ve gemi savaşları eğlenceli olmuyordu. eğer sunucunuzun yapı taşı olan gemi sistemi buglu olmazsa oynanılır ama gemilerde zorluk yaşayacaksak sıkıntı olabilir.

Yapımcısı ile görüşüp bugları kapattırdım o konuda sorun yok fikir olarak önerebileceğiniz bişey varmı?

Benim çok sevdiğim oyundur Sea Of Thieves, eğer bunu sorunsuz bir şekilde yaparsanız eğer en favori sunucum olabilir.

Merhaba Daha Öncede Böyle Bir Projeden Daha Önce
Forumda Konu Açmıştım Ve Yoğunluk Dolayısıyla Projeyi Tamamlayamamıştım.
Şimdi Tekrardan Yapma Kararı Aldım Ve Yaza Doğru Yetiştirmeyi Planlıyorum.
Projem Sea Of Thives Oyunu Ve Blazing Sails Oyununu Duymuşsunuzdur İkiside Gemiler Üzerine Kurulu Oyunlar
Ben Bunu Minecraft Uyarlayıp Açma Fikrim Var Elimde 1 Adet Map Ve Gemiler Var
Ve Birkaç Korsan Temalı Kılıç Modelleri Örnek Fotoğraf Ve Videoları Gösteriyim Daha İyi Anlarsınız.
Türkiye'ye Kaliteli Sunucular Olduğunu Göstermek İstiyorum Dünyada Bir İlk Değil Bu Proje Biliyorum
Yabancılarda Yaptı Biz Daha İyisini Yaparız Diye Girdim Bu Projeye

Bu Şekilde Proje Hakkında Tüm Önerilerinize Açığım
Adalara Gidip Loot Yapabilirler O Lootu Bilmem Şuraya Götürebilirler,Görevler,Dungeonlar
Benim Fikrim Bunlar Bunun Üzerinde Çalışacam Sizde
Şöyle Bişey Eklesen Dediğiniz Şeyleri Lütfen Yorumlarda Belirtin
Projeye Destek Olmak Veya Yer Almak İsteyenler Discord'dan Ulaşabilirler!

Discord : Ehtiyar

Güzel gibi duruyor. Şimdiden eline emeğine sağlık..

Sunucu Hakkında Fikir Verebilirseniz Güzel Olabilir Benim İçin Survival Olsunmu Adam Ne Biliyim Evini Yapabilsinmi vs. vs.

Sunucu Hakkında Fikir Verebilirseniz Güzel Olabilir Benim İçin Survival Olsunmu Adam Ne Biliyim Evini Yapabilsinmi vs. vs.
Sea Of Thieves minecraft versionu yapmak istiyorsan eğer ne build ne de bir şey craft yapamaması lazım. Mantıken npclerden harita alacak veya göreva alacak ve adalardan veya herhangi belirlediğin bir bölgeden gemi patlatma, ahtopot tarzı bir yaratık avlama, hazine avı gemi geliştirme, gemiye silah edinme, mermi topu alma efendime söyleyeyim hasar yiyen gemiyi tamir etme gibi şeyler olması gerekiyor.

Teşekkürler Yorumunuz İçin Yapıma Başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl