Se7en V5.0 | Evvet Beklenen an geldi | Se7en V5.0 ÇıkıyoRRR!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Se7en Official

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
17
Evet arkadaşlar
Bildiğiniz üzere v4 ile birlikte paketimiz gerçekten ünlü bir paket haline geldi.
Hepinize beni desteklediğiniz/desteklemediğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Çok kısa zaman içerisinde

Hem Ramazan ayına özel hemde v4.0ın üzerinden tam 1 YIL geçmesine özel V5.0'ı çıkartma kararı aldım ve çıkartıyorum.

Öneriniz olan menüleri pluginleri alt tarafa mutlaka yazın ki bizde yapalım şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Evet arkadaşlar
Bildiğiniz üzere v4 ile birlikte paketimiz gerçekten ünlü bir paket haline geldi.
Hepinize beni desteklediğiniz/desteklemediğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Çok kısa zaman içerisinde

Hem Ramazan ayına özel hemde v4.0ın üzerinden tam 1 YIL geçmesine özel V5.0'ı çıkartma kararı aldım ve çıkartıyorum.

Öneriniz olan menüleri pluginleri alt tarafa mutlaka yazın ki bizde yapalım şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

Dostum, Paketlerin Gerçekten, Tuttu. Rütbe Sistemin Olsun Xp Saklama Olayını Falan Sen Çıkartmıştın Zaten, Devamı Gelmeli Bence'de 1.8 Sürümüne Yenilikçi Bir Paket Bekliyorum, Bu Arada Skype Adresiniz Neydi?

Bence Bilinmedik Ve oyunu sıkıcılıktan kurtaran fikirler düşünüp skriptler fln yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl