Sorunu Buldum Anti Build Den kaynaklanıyor Silin düzelir Bunu düzel se7en.Selamın Aleyküm Yakında Sunucu Açıcam Senin Plugin Paketini Kullanıyorum Düzenledim Herşeyini Yaptım Ama Bi Sorun Var Oyuncular Block Kıramıyor Veya Rehberler Build : true Essentials Anti Build ide Kaldırdım Sorun Düzelmedi. Lütfen Yardım Se7en Bey.[DOUBLEPOST=1451745074,1451744968][/DOUBLEPOST]Ve Spawn'da Değil Başka Bir Bölgede Doğuyor..
Bug bildirimi için teşekkur ederim.[DOUBLEPOST=1452197067][/DOUBLEPOST]Güncell...Selamın Aleyküm Yakında Sunucu Açıcam Senin Plugin Paketini Kullanıyorum Düzenledim Herşeyini Yaptım Ama Bi Sorun Var Oyuncular Block Kıramıyor Veya Rehberler Build : true Essentials Anti Build ide Kaldırdım Sorun Düzelmedi. Lütfen Yardım Se7en Bey.[DOUBLEPOST=1451745074,1451744968][/DOUBLEPOST]Ve Spawn'da Değil Başka Bir Bölgede Doğuyor..[DOUBLEPOST=1451746358][/DOUBLEPOST]
Sorunu Buldum Anti Build Den kaynaklanıyor Silin düzelir Bunu düzel se7en.
feather board configini vrseydin tek daha iyi olurdu
Hayır size demedim arkadaş onune gelen plugin paketine alıntı diyor da onun için onun dusuncesini alayım dedim :DPlugin paketim alıntı değil. !
kardes anla sunu o sadece editti lütfen benle ugrasma youtube islerim var 50aboneyimAlıntı mı buda :D
1.önerdigin sürüm nedir?
2. Plugin paketindeki aciklar kapali mi ornek portal bugu
FeatherBoard ın configini verseniz iyi olurdu1. 1.7.* sürümlerde oluyor Yani 1.7 ve üzeri
2. Bildiğim bugları kapatım. Bilmediğim buglar varsa söylerseniz yardımcı olurum.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!