Tanıtım | ScrollBoard ❤ | 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12

Konu Düzeni Güzel Mi?

• Evet

Oy: 2 100,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ωσℓƒ

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
62
vJzrzp.png

Hepinize Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere ScrollBoard Plugin Tanıtıcağım.
vJzrzp.png

➤Plugin Ne İşe Yarıyor?

Yalnızca 15 Satırla Sınırlı Skorbordlardan Bıktınız Mı? Yeterli Alan Olmadığı İçin Çoklu Skorbordunu Değiştirme Veya Puan Tablosu Bilgilerini Sınırlamaktan Bıktınız Mı?

Sonra ScrollBoard Sizin İçin.

Basit Bir Kaydırma Tekerleği, Bir Tıklama Veya Bir Klavye Ve Çizgiler Kaydırılıyor. İstediğiniz Kadar, İstediğiniz Gibi, Dünya Çapında / Oynatıcı Başına Farklı Kaydırma Tablolarıyla, MySQL İle Olsun Veya Olmasın, Koyabilirsiniz ...
vJzrzp.png

➤Gifler

7c5e999a0c7c36c4a283f6ad6c0d9e38e7413e0a

653681e8017e3af355a0f9638fd468d4aff0a8fc

b69e1ed9d967b57c7c7a192db940a4ef638bf711

4ed683cfb649a2178e699f4bd9bfebbbe995fe10

50dfa15de9fb0498096989ba5a70a6488a0040bc

vJzrzp.png

➤Özelikler

-
İstediğiniz kadar kaydırma tahtası oluşturun!
-Her kaydırmada istediğiniz sayıda satır koyun.
-Her satırda en fazla 48 karakter bulunabilir.
-Farklı Yollarla İlerleyin: Kaydırma Tekeri, Sıçrama / Gizleme veya sol / Sağ Tıklama.
-Varsayılan / Her Dünya Kaydırma Tahtasını Yapılandır.
-Çalınanlara Kaydırma Tahtaları Atama (MySQl veya değil)
Not: Bu Eklentiyi Kaldırdıysanız Ve Bir Glitchy Skorbordunuz Varsa, Şu Komutu Yürütün: /scoreboard objectives setdisplay sidebar

vJzrzp.png

Komutlar Ve İzinler

'pyr.core.admin' İzni İle> /pyr rl scrollboard: Eklentiyi Yeniden Yükle (Bu İzin, Güncelleme Bildirimini De Almanızı Sağlayacaktır.)
'scrollboard.admin' İzin İle> / scrollboard player [player] [scrollboard-path]: Bir Oynatıcıya Bir Kaydırma Tahtası Atama (Bağlı Olması Gerek!)
[player] Oyuncu İsmidir.
[scrollboard-path] Skor Tabelası Yolu (Yapılandırmada).
Not: [scrollboard-path], Varsayılan Kaydırma Tahtasını İstiyorsanız {default}, Daydırma Levhasını Devre Dışı Dırakmak İçin İse {none} İle Değiştirilebilir.

vJzrzp.png

➤İndirme Linki;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel Tanıtım Güzel Eklenti Konu Tasarımını Beğendim
@Twenor42 Yeni sunucuda kullanırız knk :D 1.12

Sağır ederler kulağımızı bilo :) bazı adamların ekranları tost makinesi kadar ya benim normal yaptığım bile ekranı kaplıyor diye her gün arkamdan ... :)))

Güzel Tanıtım Güzel Eklenti Konu Tasarımını Beğendim
@Twenor42 Yeni sunucuda kullanırız knk :D 1.12
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkürler, İyi Forumlar :)
[DOUBLEPOST=1508489571,1508489494][/DOUBLEPOST]
Sağır ederler kulağımızı bilo :) bazı adamların ekranları tost makinesi kadar ya benim normal yaptığım bile ekranı kaplıyor diye her gün arkamdan ... :)))
Haklısın Ama Kulanır Yine De, İyi Forumlar :)

Değerli Yorumunuz İçin Teşekkürler, İyi Forumlar :)
[DOUBLEPOST=1508489571,1508489494][/DOUBLEPOST]
Haklısın Ama Kulanır Yine De, İyi Forumlar :)

Tabi illaki kullanan olacaktır hatta onlarca kişi kullanacaktır :) paylaşım için teşekkür en başta ben ediyim kolay gelsin :)

Emek harcanmış ve foruma ve bunu kullacanklara faydalı olacak bir konu, harcadığın emekten ve düşünceden dolayı teşekkürler.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl