Skripten Anlayan Birisi Yokmu Ya Bu ForumdaBunun Skript İle olacağını Düşünmüyorum Olsa Bile Ek Plugin gerektirir Bu Dediğin Skripti Büyük Bi İhtimal Çok Usta Birine Ücretli Editletmen Gerekecek
Skripten Anlayan Birisi Yokmu Ya Bu Forumda
Ama bu script ile yapıla bilecek bir şey scripter yokBir Sürü Usta Pluginer Var Hemde Fazlasıyla fakat Senin Dediğin Skriptle Olma İhtimali Çok zor ki 590 Olmaz Yani bunu için plugşn falan vardır sanırım
Oyuna Bar Eklemenin Çok Kola Bişey Olduğunu Sanmıyorum.Ama bu script ile yapıla bilecek bir şey scripter yok
Orada Alternetif sundum zten sussadığında chatta seviyesini yazabilir.[DOUBLEPOST=1474296036,1474217463][/DOUBLEPOST]güncel+++++++++[DOUBLEPOST=1474386173][/DOUBLEPOST]of be bilen yo k forumda skript flnOyuna Bar Eklemenin Çok Kola Bişey Olduğunu Sanmıyorum.
Every Minutes:
Loop Players:
if Loop-Player is {Susuzluk.%loop-player%} greater than 0:
Remove 1 from {susuzluk.%loop-player%}
Every 30 sevonds:
Loop Players:
if {susuzluk.%loop-player%} is lettter than 6:
Damage to loop player by 2
Command /susuzluk:
Trigger:
Send "&6Susuzlugun: &4{susuzluk.%player%}"
Bu KadarAdar Gider Yapcağını Bilseydim Konuyu Açmazdım Ginede TeşekkürlerDene olması lazım aylardir SKRİPT yazmayan bana SKRİPT yazdirdiniz beni uyandıran bu canlı kim!Kod:Every Minutes: Loop Players: if Loop-Player is {Susuzluk.%loop-player%} greater than 0: Remove 1 from {susuzluk.%loop-player%} Every 30 sevonds: Loop Players: if {susuzluk.%loop-player%} is lettter than 6: Damage to loop player by 2 Command /susuzluk: Trigger: Send "&6Susuzlugun: &4{susuzluk.%player%}"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!