AyBora ?
Eklenti Paketi & Discord Bot
SCP: Secret Laboratory Tanıtım
Bir tür korku oyunu denebilir
SCP: Secret Laboratory
SCP: Secret Laboratory, bir çeşit gerilim oyunudur. Oyun da çevrim içi sunuculara bağlanarak oyunun keyfini çıkartabilirsiniz. En eğlenceli tarafı ise arkadaşlarınız ile oynamaktır. Çünkü arkadaşsız oynayınca oyun da neler oldu ve bitti bilemiyorsunuz. Oyunun hikayesinden bahsetmek gerekir ise, dünyadan gizlenmiş bir tesiste olağan dışı yaratık/nesneler saklanmakta ve üzerlerinde deneyler yapılmaktadır. Bu deneklerin tesisin güvenliğini ihlal edip kaçmaları sonucunda 'oyunun' hikayesi başlıyor. Oyun da kapıları açmak için kartlar bulunmakta fakat bu kartların hepsi kafa karıştırıcı bu yüzden kısaca sadece 1 kartı örnek vermek istiyorum, sonuçta kafanız karışmasın 05 kartı bütün kapıları açabilir.
Oyunun Haritası
> 049 Chamber:049'un doğduğu yerdir silah vardır.
> Light Containment Zone: -Class, Scientist ve Scp-173ün doğduğu bölgedir.
> Heavy Containment Zone:173 dışındaki bütün scplerin doğduğu yerdir.
> GR18:Bu bölümde 1 dolap ve bir kafes bulunmakta eğer şanslıysanız dolapta kart ve kafeste de silah bulabilirsiniz.
> #PC15:Scientist kartı vardır.
>#PT00:Scp 173ün doğduğu yerdir şanslıysanız tabanca bulabilirsiniz.
> #012:Bu odaya scientist kartıyla ulaşıp Major Scientist Kartı elde edebilirsiniz.
> #00:Armory dir güvenlik kartı seviyesindeki bir kartla açabilirsiniz ve silahlanabilirsiniz.
> #WC00:Eğer şanslıysanız silah veya kart elde edebilirsiniz.
Bunlar sadece bir kaçıdır. Oyunun temeli aslında çok karışık ve anlayabilmemiz için oyunu oynamamız gerekiyor. Biraz da oyun nasıl bitirilir bahsedelim. Oyun çok detaylı anlamakta ben bile zorluk çekiyorum ve ciddi anlamda beyin gerektiriyor. Merak etmeyin oyunu oynadıkça mantığını anlıyorsunuz.
Oyun Nasıl Bitirilir?
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 SP 1; 64 bit
İşlemci: Core i5
Bellek: 3 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GT 720 1GB VRAM
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 4 GB kullanılabilir alan.
Önerilen:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 7 SP 1, 8.1 veya 10; 64 bit
İşlemci: Core i5
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 1050 Ti 2GB VRAM; DX11
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
Oyunu nasıl buldunuz? Bence oyun çok karışık fakat zamanla mantığı çözebiliriz.
Son düzenleme: