seanto#5396
Inxity#3240
olmadı%vault_rankprefix% çalışacaktır.
Inxity#3240
/papi ecloud download Vaultolmadı
Para ile ilgili var mı/papi ecloud download Vault
/papi reload
komutlarını uygular mısınız?
Inxity#3240
%vault_eco_balance%Para ile ilgili var mı
ada leveli ve aktiflik komutlarını da verirmisin bide bunları bitiş oldu nasıl ayırılırım ortalarında boşluk olur%vault_eco_balance%
Inxity#3240
ada leveli ve aktiflik komutlarını da verirmisin bide bunları bitiş oldu nasıl ayırılırım ortalarında boşluk olur
bide bende title manager ve askyblock hata veriyor hatada: An İnternal error occurred while attempting to perform this command söyle bi hata alıyorum
Ada Level ve Aktif üye yapmak için komutlarınıda verirmisin aralarını nasıl açarımbu listeden bakabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Aldığınız hata hakkında da log dosyanızı atmadan yardımcı olamam.
Inxity#3240
Could not load 'plugins\BentoBox-1.19.0.jar' in folder 'plugins'Hangi eklentiyi kullandığınızı bilmiyorum kullandığınız eklentinin dökümanlarına ya da attığım linke bakın bulursunuz.
Inxity#3240
BentoBox'un 1.16 sürümünü bulman gerekiyor.Could not load 'plugins\BentoBox-1.19.0.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: Unsupported API version 1.17 böyle bir hata oluştu plugin bu BentoBox askyblock 1.16.5 olmadığı için bu skyblock plugunini yükledim oda hata verdi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!