Çözüldü ScoreBoards Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buğra58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 852
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra58

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Ben AnimatedScoreboard bu plugini kullanıyorum lakin nasıl ayarlıcam sadace adı yaptım para rank ada level bunları nasıl ayarlarım çok araştırdım bulamadım

Ekli dosyalar

• 2022-01-02_11.20.00.png
    2022-01-02_11.20.00.png
    47,9 KB · Görüntüleme: 22
TitleManager kullandıktan sonra bunları es geçseymişim diyeceksiniz. tavsiyem odur.

%vault_rankprefix% çalışacaktır.

%vault_eco_balance%
ada leveli ve aktiflik komutlarını da verirmisin bide bunları bitiş oldu nasıl ayırılırım ortalarında boşluk olur

bide bende title manager ve askyblock hata veriyor hatada: An İnternal error occurred while attempting to perform this command söyle bi hata alıyorum

ada leveli ve aktiflik komutlarını da verirmisin bide bunları bitiş oldu nasıl ayırılırım ortalarında boşluk olur

bide bende title manager ve askyblock hata veriyor hatada: An İnternal error occurred while attempting to perform this command söyle bi hata alıyorum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu listeden bakabilirsiniz.
Aldığınız hata hakkında da log dosyanızı atmadan yardımcı olamam.

Hangi eklentiyi kullandığınızı bilmiyorum kullandığınız eklentinin dökümanlarına ya da attığım linke bakın bulursunuz.

Hangi eklentiyi kullandığınızı bilmiyorum kullandığınız eklentinin dökümanlarına ya da attığım linke bakın bulursunuz.
Could not load 'plugins\BentoBox-1.19.0.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: Unsupported API version 1.17 böyle bir hata oluştu plugin bu BentoBox askyblock 1.16.5 olmadığı için bu skyblock plugunini yükledim oda hata verdi

Could not load 'plugins\BentoBox-1.19.0.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidPluginException: Unsupported API version 1.17 böyle bir hata oluştu plugin bu BentoBox askyblock 1.16.5 olmadığı için bu skyblock plugunini yükledim oda hata verdi
BentoBox'un 1.16 sürümünü bulman gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl