Çözüldü scoreboard title sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenslslsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenslslsl

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
28
merhaba arkadaşlar benim sorunum yaptığım yazı resminin scoreboarda alt tarafa inmesi istediğim gibi olmuyor size hemen resmini veriyim

istediğim şekil olan
images (3) (1).webp

bakın yukarda o ChickenNW yazısı scoreboardı üstünden taşmış hatta ben bole olmasını istiyorum

bende olan
Minecraft_ 1.21 - Çok Oyunculu (3. Taraf Sunucu) 25.04.2025 16_19_52.webp
bakın burdada böle yani yukarıda durmuyor bole neden oluyor anlamıyorum o yaptığım tasarım herzaman aşağı iniyor buda scoreboardımı küçültüyor

Kullandığım Scoreboard Eklentisi : AnimatedScoreboard

(fotoğraflar benim değil)

Yardım Edebileceklere Teşekkürler

bende aynı sorunu yaşıyordum itemsadder da ayarladığımız config yerinde logonun(yazdığın yerde) olduğu kısımda y_position kısmı var ora ve altında ki yazan kısımdaki yazıları değiştirerek yapabilirsin kendine göre tükseklik ayarlayarak

bende aynı sorunu yaşıyordum itemsadder da ayarladığımız config yerinde logonun(yazdığın yerde) olduğu kısımda y_position kısmı var ora ve altında ki yazan kısımdaki yazıları değiştirerek yapabilirsin kendine göre tükseklik ayarlayarak
bunu itemsAdder olmadan sunucuya özel kaynak paketi ile yaptım size kaynak paketinindeki o logunun default.json nu atıyım

},
{
"type": "bitmap",
"file": "minecraft:ranks/minecraftepic.png",
"ascent": 15,
"height": 60,
"chars": ["⊺"]

böle yani o logonun ayarları bu bilen varsa söyleyebilirmi

height olan yer boyutu yani büyüklüğü ordan ayarlayabilirsin ascent de büyük ihtimal y_position dediğimdir oradan denem yanılma ile yapabilirsin

nasıl ayarlıyıyayım sen nasıl yaptında düzeltin ? onuda sölersen
height olan yer boyutu yani büyüklüğü ordan ayarlayabilirsin ascent de büyük ihtimal y_position dediğimdir oradan denem yanılma ile yapabilirsin

söyledim ya oradaki sayıları değiştirince oradaki fotoğrafda değişecek bende öyle yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl