Çözüldü Scoreboard papi sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sTak3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.370
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sTak3

Karannes Community
Elmaslar
5
Discord İzni
Minecraft
KutayKeskin

Discord:

VirusluMaske#8318

Merhaba dostlar, kullandığım skriptte %{vipcoin::%player%}% olarak skript içerisinde çekebildiğim variablesi tabloya aktarmaya çalıştığım yöntemleri listeleyeyim...

%skript_vipcoin.{%player%}%
%skript_vipcoin.{player}%
%skript_vipcoin::{%player%}%
%skript_vipcoin::{player}%
%skript_vipcoin.player%

Hiçbiri scoreboard'a aktarmadı ve sadece {%player%} olanlar alt satırları görünmez hale getiriyor ve hiçbir şekilde error almıyorum.
Kullandığım scoreboard : BasicBoard

Merhaba,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burda ki addons'u

plugins\PlaceholderAPI\expansions kısmına at /papi reload yaz ve sunucuyu yeniden başlat.

Denedim, çalışmıyor.

Konuyu bilen biri yardımcı olamazmı?

Feather Board veya Title manager kur onların kullanımı daha kolay ve hatanın çözüm bulur diye düşünüyorum.

Merhaba dostlar, kullandığım skriptte %{vipcoin::%player%}% olarak skript içerisinde çekebildiğim variablesi tabloya aktarmaya çalıştığım yöntemleri listeleyeyim...

%skript_vipcoin.{%player%}%
%skript_vipcoin.{player}%
%skript_vipcoin::{%player%}%
%skript_vipcoin::{player}%
%skript_vipcoin.player%

Hiçbiri scoreboard'a aktarmadı ve sadece {%player%} olanlar alt satırları görünmez hale getiriyor ve hiçbir şekilde error almıyorum.
Kullandığım scoreboard : BasicBoard

Dostum şöyle dener misin?
Kod:
{skirpt:vipcoin::%player%}

Moderatör tarafından düzenlendi:
TitleManager öneriyorum, kullanıyorsan:
%skript_vipcoin::{player}% ile yapabilirsin.

Feather Board veya Title manager kur onların kullanımı daha kolay ve hatanın çözüm bulur diye düşünüyorum.
Hocam titlemanager olabilir fakat featherboard paralı olduğu için bir board a bu kadar para vermek mantıklı değil.
Arkadaşın dediği gibi Titlemanager veya FeatherBoard tercih edebilirsin işte Sana Yardımcı olacak link -->
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam Featherboard tercih edemem. Titlemanager da bile çalışmıyor yöntemler.
Dostum şöyle dener misin
Kod:
{skirpt:vipcoin::%player%}
Çalışmadı.
TitleManager öneriyorum, kullanıyorsan:
%skript_vipcoin::{player}% ile yapabilirsin.
Çalışmadı.

sistemi ASB ( AnimatedScoreBoard ) yaptım yine çalışmadı.
Titleboardda bile çalışmadı.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Dostum blackspigot gibi forumlarda crack featherboard bulunuyor. Şahsen kullanıyorum ve zararı yok gayet iyi çalışıyor. FeatherBoard'da skript verisi göstermek de oldukça kolay. "{skript:variable}"
1.16.4 için featherboard varsa yönlendirirseniz mutlu olurum sonuçta restart gerekiyor bu eklentileri kurmak için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl