Çözüldü Scoreboard coin gösterme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jeyst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jeyst

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
30
Minecraft
iZoen

Discord:

BeOty#0014

Coins veriable ı var fakat nasıl scoreboardda nasıl göstereceğim bilmiyorum titlemanager eklentim

PlaceholderAPI olmalı.
/papi ecloud download Skript
/papi reload
Sonra:
%skript_coins::{player}% bu placeholder ile gösterebilirsin, kendi değişkenine göre ayarla.

Son düzenleme:
Dene. %skript_coins.{player}%

Kullandığın skripti yazan arkadaş varieblesleri düzgün yazmamış. Yaptığı gibi çalışır ama düzen önemlidir. :: yerine . kullanmış. Bir de böyle dene bakalım.

Ersatz adlı addonuda yüklemeyi unutmayın.
Bildiğim kadarıyla Ersatz, skript içinde placeholderlarla işlem yapmak için kullanılıyor. Arkadaş titlemanager'a skript placeholderını aktarmaya çalışıyor, PlaceholderAPI'ya Skript expansionunu kursa yeter.

Dene. %skript_coins.{player}%

Kullandığın skripti yazan arkadaş varieblesleri düzgün yazmamış. Yaptığı gibi çalışır ama düzen önemlidir. :: yerine . kullanmış. Bir de böyle dene bakalım.
olmadı

Sorununuz Çözüldü İse Lütfen Belirtin.

Coins veriable ı var fakat nasıl scoreboardda nasıl göstereceğim bilmiyorum titlemanager eklentim
Merhaba konuyla ilgili size yardımcı olmak isterim ; detaylı bilgi almak ve daha rahat yardımcı olmak için discord adresimden bana ulaşınız.

Discord : Aluze#0001

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl