Çözüldü Scoreboard chat prefix

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre7279744

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
Emroemdo

Discord:

grsnmn#2340

Bir sunucu görmüştüm chatte prefixim &a&lRehber &e&l 'idi scoreboarddada &a&lRehber &e&l'ydi sonra ben mangaddv &2REHBER &a yaptığımda scoreboarddada değişti, nasıl yapabilirim?

Sanırım onu titlemanager plugini ile yapıyorlar. Emin değilim

Nametagedit ismi içerisinden ayarlayabilirsin ayarladıktan sonra /nte reload çekmeyi unutma iyi forumlar eğer yararlı olduysa en iyi cevap ve elmas verebilirsin

Sanırsam bunu kastediyorsunuz &fYetkin: &a{group} Oyuncuya mesela rehber yetkisi verdiysen {group} Yazan yerde rehber yazacaktır.

Eğer bunu kastediyorsanız işinize yaradıysa elmas ve en iyi cevap vermeyi unutmayın.

Sanırsam bunu kastediyorsunuz &fYetkin: &a{group} Oyuncuya mesela rehber yetkisi verdiysen {group} Yazan yerde rehber yazacaktır.

Eğer bunu kastediyorsanız işinize yaradıysa elmas ve en iyi cevap vermeyi unutmayın.
Tam bunu kastetmedim. Chatteki prefix scoreboardda da Yetkiniz: &d&lAdmin olarak gözüküyordu. Ama yinede elmas vereyim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Nametagedit ismi içerisinden ayarlayabilirsin ayarladıktan sonra /nte reload çekmeyi unutma iyi forumlar eğer yararlı olduysa en iyi cevap ve elmas verebilirsin
place holder nedir?

Sunucu sürümünüz nedir?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
güncel mi?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
güncel mi?
güncel mi?

En önemlisi bu 3 plugin birbirini destekliyor mu?
Multiverse-Core ASkyblock ile ne alakası var prefix'in? Anlayamadım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aradığımı buldum {prefix} miş kilit

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl