Bulundu Scoreboard aktiflik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skuw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skuw

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
BruhYagiz

Discord:

BruhYagiz#3554

Merhabalar scoreboarduma kullanıcınn ne kadar aktif kaldığıın yazmak istiyorum kullanııcı isminin %player% olduğunu biliyorum buunun aktiflik süresi ile iilgili bir kodu olabilir mi?

PlaceHolder: %statistic_time_played%
Kullanmak için "papi ecloud download statistic" sonrasında "papi reload"

PlaceHolder: %statistic_time_played%
Kullanmak için "papi ecloud download statistic" sonrasında "papi reload"
Kullanmak için "papi ecloud download statistic" sonrasında "papi reload" şu kısmı anlayamadım ve PlaceHolder Plugini Mi Kurmam Gerek?

Kullanmak için "papi ecloud download statistic" sonrasında "papi reload" şu kısmı anlayamadım ve PlaceHolder Plugini Mi Kurmam Gerek?
PlaceholderAPI eklentisi gerektirir.

Bunu yapmak için öncelikle scoreboard eklentinin placeholder desteği sunup sunmadığından emin ol. Eğer var ise bunu yapımcısı konusunda bahsetmiştir. Daha sonra
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresinden placeholderAPI eklentisini indirip sunucuna kur.
Ardından:
- /papi ecloud download statistic
- /papi reload
komutlarını sırasıyla yaz. Scoreboard config dosyasında bunu eklemek istediğin kısıma %statistic_time_played% kullanarak ekleyebilirsin. Statistic'in diğer özelliklerine göz atmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl