utkutiger5
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Justatutku
Discord:
JustTutku#2323
JustTutku#2323
JustTutku#2323
dikkat ederseniz statistic dışında başka ne kullanabilirim yazdım ama bir deneyeceğim :)Merhaba,
PlaceholderAPI eklentisini kurun ve oyun içerisinden şu komutları girin;
/papi ecloud download Statistic 1.7.0
/papi reload
XBrexorX#2521
Statistic expansionunu kullanmama sebebiniz nedir?dikkat ederseniz statistic dışında başka ne kullanabilirim yazdım ama bir deneyeceğim :)
JustTutku#2323
hata veriyor kill sayacındaStatistic expansionunu kullanmama sebebiniz nedir?
XBrexorX#2521
Kill sayacında verdiği hata %exasqhbsqbhsq_sqnsqh% şeklinde mi yoksa ecloud download yaparken mi hata veriyor?hata veriyor kill sayacında
death sayacında birşey yok
JustTutku#2323
Kill sayacında verdiği hata %exasqhbsqbhsq_sqnsqh% şeklinde mi yoksa ecloud download yaparken mi hata veriyor?
XBrexorX#2521
Eklentinin hangi sürümünü kullanıyorsunuz? (PlaceholderAPI)
JustTutku#2323
Eklentinin hangi sürümünü kullanıyorsunuz? (PlaceholderAPI)
JustTutku#2323
Nasıl değiştireceğimi bilmiyorum ?Yine olmazsa %statistic_PLAYER_KILLS% deneyin.
Buradaki %statistic_player_kills% yer tutucusu yerine denemenizi istediğim yer tutucularını yazın ve deneyin.Ekli dosyayı görüntüle 230916 öldürme ve ölüm kısmına statistic dışında başka bir şey lazım ne yapabilirim?
JustTutku#2323
discord bakabilir misin ne demek istediğini anlamadımBuradaki %statistic_player_kills% yer tutucusu yerine denemenizi istediğim yer tutucularını yazın ve deneyin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!