Tanıtım » SCommand | Sınırsız Tek Kullanımlık Komut Oluşturucu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Citrus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Citrus

Arcenia Network & Team Zephyr
Elmaslar
938
Discord İzni
Minecraft
HyperCitrus

Discord:

Citrus#4361

Citrus yeni bir dosya oluşturdu:

» SCommand | Sınırsız Tek Kullanımlık Konut Oluşturucu! - Sunucunuzda tek kullanımlık komutlar oluşturmak istiyorsanız (örn. /adakit) tam istediğin yerdesin!

46R7JM.jpg

Tdy1O0.jpg

Lc9VUH.jpg

O8HLVU.png

ePAba7.png

yCH0PG.png

7TJKKH.png

Sd5R2U.png

Bu dosya hakkında daha fazla bilgi edinin...

Citrus come back! İşe yarar, güzel fakat dosya oluştururken başlığa Tek Kullanımlık Konut yazmışsın. Eline sağlık.

Citrus come back! İşe yarar, güzel fakat dosya oluştururken başlığa Tek Kullanımlık Konut yazmışsın. Eline sağlık.
Paylaşımı mobilden yaptığım için otomatik klavye öyle yazmış :D bende sonradan fark ettim. Bu tam comeback değil, ölmedik buradayız hala demek için yaptım.

@Shiryu güzel plugin yapmışsın helal.

Bence gereksiz bir plugin.

Bence gereksiz bir plugin.
Neden gereksiz mesela ? Boş boş yorum yapacağına adam akıllı eleştir. Saçma salak skriptleri beğenip pluginleri beğenmemeniz ayrı bir saçmalık. Yaratıcılığın yoksa zaten bu plugin işine yaramaz. Neyse dostum sen git sana gerekli olan item spawner skripti ara.

Efsane eklenti olmuş piyasada ki saçma sapan laglı buglu skript belasından bizi kurtardın.

guzel bır plugın ama herhalde sadece adakkıt ıcın gecerlı :D cunku tek kullanımlık baska ne olabılırkı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl