Çözüldü Schematic hatası alıyorum ama hiç schematic kullanmıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackKpoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi makinanızda açtığınız için türkçe karakter sorunu veriyor onu çözmek için @LifeMCServer adlı üyenin paylaştığı kodu kullanabilirsiniz

Kod:
@echo off
:x
TITLE OpSkyBlock
echo Minecraft Sunucusu Baslatiliyor.
java -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -d64 -server -Xms1M -Xmx2G -XX:-HeapDumpOnOutOfMemoryError -XX:SoftRefLRUPolicyMSPerMB=1000 -XX:-UseCompressedOops -XX:+TieredCompilation -XX:+UseLWPSynchronization -XX:+UseBiasedLocking -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseG1GC -XX:+UseStringDeduplication -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:+UseLargePagesInMetaspace -XX:+AggressiveOpts -XX:+DisableExplicitGC -Djava.awt.headless=true -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=EN -Duser.country=US -Dpaper.playerconnection.keepalive=120 -Dlog4j.skipJansi=true -Dusing.flags.lifemcserver.com=true -Dusing.lifespigot=true -jar server.jar -nojline -o false --log-strip-color --log-append=false nogui
goto x
Kod:
Error: This Java instance does not support a 64-bit JVM.
Please install the desired version.

Kod:
Error: This Java instance does not support a 64-bit JVM.
Please install the desired version.
Javanızı güncelleyin lütfen sisteminiz 64 bit ise 64 bit indirin 32 bit ise 32 bit indirin.

Sorunu şu şekilde çözdüm.
Burada bulunan ASkyblock, ASkyBlock_nether, world,world_nether,world_the_end haritalarını sildim.

ss.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl