TanıtımScFurnace | Levelli Fırın Sistemi

amokaci

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
29

Discord:

♔ UFUKABI #6096

Minecraft Sürümleri
26.1.2
scfurnace.webp

================================================================================
ScFurnace - GELİŞMİŞ LEVELLI FIRIN
================================================================================
Yapımcı: Syncro
Sürüm: 1.2
API Standartı: Paper / Spigot 1.21+ (Java 21)
Gereksinimler: Vault API (Ekonomi için), Herhangi bir ekonomi plugin (EssentialsX vb.)

--------------------------------------------------------------------------------
1. EKLENTİ HAKKINDA GENEL BİLGİ
--------------------------------------------------------------------------------
ScFurnace, sunucunuzdaki standart fırınları para karşılığında maksimum 5 seviyeye
kadar yükseltmenizi sağlayan, tamamen ayarlanabilir ve profesyonel bir sistemdir.
Fırınlar seviye atladıkça içerisindeki maden ve yemekleri çok daha hızlı pişirir.

2. OYUN İÇİ KONTROLLER VE KULLANIM
• SAĞ TIK: Standart fırın arayüzünü açar. Oyuncular madenlerini/yemeklerini koyup
normal şekilde fırını kullanabilirler.
• SOL TIK: 3 sıralı (27 slotlu) özel "ScFurnace Yönetim Paneli" arayüzünü açar.
(Bloğu kırmaz, direkt arayüzü tetikler).

3. YÖNETİM PANELİ (GUI) İÇERİĞİ
Menü toplam 3 sıradan oluşur ve simetrik dekoratif camlarla kaplıdır:
• Slot 11 (Fırın İstatistikleri): Fırının o anki seviyesini ve config dosyasından
gelen aktif pişirme hızı çarpanını canlı olarak gösterir.
• Slot 13 (Fırını Geliştir): Bir sonraki seviyenin ücretini, hedeflenen seviyeyi
ve kazanılacak yeni hızı gösterir. Yeterli para varsa fırını yükseltir.
• Slot 15 (Fırını Envantere Al): Fırını kazmayla kırma zahmetine girmeden,
fırın içerisindeki malzemeleri yere güvenlice döker ve fırını seviyesiyle
birlikte direkt oyuncunun çantasına (envanterine) ekler.

4. VERİ KORUMA VE EŞYA TAŞIMA MEKANİZMASI
• Fırınlar kırıldığında veya arayüzdeki "Envantere Al" butonu kullanıldığında,
fırının seviye bilgisi fırın eşyasının üzerine (Lore olarak) yazılır.
• Veriler Minecraft'ın "PersistentDataContainer" altyapısında gizli anahtar olarak
saklandığı için sunucu kapansa veya fırın sandığa koyulsa bile asla sıfırlanmaz.
• Oyuncu bu fırını başka bir yere yerleştirdiğinde, fırın kaldığı seviyeden
pişirmeye ve geliştirilmeye devam eder.

5. YETKİLENDİRME (PERMISSION) SİSTEMİ
Oyuncuların fırın yönetim panelini (Sol Tık) açabilmesi ve fırınlarını
geliştirebilmesi için gerekli olan yetki düğümü:
-> Yetki Kodu: scfurnace.use

* Not: LuckPerms veya benzeri bir yetki eklentisiyle oyuncu grubuna bu yetkiyi
tanımlamanız gerekir. Sunucu yetkilileri (OP) bu yetkiye doğrudan sahiptir.

6. LiNKLER

Spigot:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirusTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Elinize Sağlık eskiden sunucularda çok fazla kullanılan bir sistemdi ama daha pek rastlamıyorum

teşekkürler evet sunucular özellik verir diye düşündüm

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl