Ornek A Kaydi:
Alan adının kayıtlı olduğu Hosting sitesine gir
Hosting sitesine giriş yap
Domain bölümünü seç
Domain ayarlını seç
Gelismis dns bölümünü seç
A Kaydı oluştur a tıkla
A kaydını oluştur
söyle bir görüntüsü vardır
[ ----------.ilkoyuncu.com]
[-----------------------------]
Alt satira Sayisal domain gireceksin
Üst satıra PLAY-MC ne olacaksa onu Yazacaksın
Ardindan Oluştur butonuna tikla
Bu kadar oluştur dedikten sonra istersen yenilerinizde ekleyebilirsin MC-OYNA-GIR gibisinden
Not: ---- = boşluk
Not-2: Anlamadigin kisimlari sorarsan detaylandirim
Hosting ile alakası yok goodaddy bilgim pek yok hesabına giriş yapıp dedidiğim adımları takip edebilirsinDomain ve hosting nerden onuda söliyim belki öle yardım edebilirsin:
Domain: godaddy.com'dan alındı
Hosting servisi: hostinger.web.tr
Cevap Verilmiş. Teşekkür EderizHosting ile alakası yok goodaddy bilgim pek yok hesabına giriş yapıp dedidiğim adımları takip edebilirsin
Ben sadece oyuna girmek amaçlı kullanabilirim sıkıntı değil fakat bana şunu söyleyin benim domain sayfam şu:Şimdi şöyle bir olay var. Sen oyuncuların *.com domaini ile oyuna girmesini istersen domaini sadece oyuna giriş için kullanabilirsin. Domainin aldıgın yere girerek domanin ns lerini örnekteki gibi yaparsan olması gerekiyor.
Örnek:
NS1.ilkoyuncu.com İP: 78.175.82.73
NS2.ilkoyuncu.com İP: 78.175.82.73
Ek olarak subdomain yani mc.ilkoyuncu.com gibi yapmak istersen hostingerden arkadaşın dediği gibi yapabilirsin.
Ana bilgisayara ilkoyuncu.com yaz yönlendirilen yere ip adresini yaz ttlye elleme.
Tur A olarak kalacak ana bilgisara
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!