Saygılarımla

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AntGamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 109

AntGamer

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
40
Minecraft
AntGamer

Discord:

aykutkvl

Adınız: Aykut

Soyadınız: Kaval

Yaşınız: 20

Başka bir platformda görev alıyor musunuz, alıyorsanız neresi?: Hayır sadece MC-TR

Forum içerisinde başka hesabınız var mı? Hayır.

Daha çok hangi bölümde destek vermeyi planlıyorsunuz (Plugin/skript) ve o bölüm için bilgi düzeyiniz yeterli mi?: Skript, Evet Skript için bilgim kesinlikle yeterli olacaktır yaklaşık 4 yıldır JavaScript ile uğraşıyorum.

Destek ekibi olarak farklı bir yerde görev aldınız mı? Hayır daha önce olmak istemedim fakat MC-TR bana farklı geliyor herkese yardımcı olmak ve forum konularında konuşmak istiyorum.

Var ise daha önce burada veya farklı bir platformda açmış olduğunuz ilgili destek konusunun (rehber, tanıtım...) bağlantısını atar mısınız?:

Bir destek sorunu nasıl çözersiniz ve araştırmada hangi kaynakları kullanırsınız?: Açıkçası bilginin yeteceğini düşünüyorum fakat insanız her şeyi bilemeyiz tek kaynağım Google, Bilgisine güvendiğim arkadaşlarım olacaktır.

Yanlış bir çözüm önerisinde bulunduğunuzda bunu nasıl düzeltirsiniz?: Destek verirken yanlış olmadığından emin olduktan sonra destek veririm fakat olur da böyle bir şey başıma gelirse verdiğim cevabı düzenleyip güncellenmiştir diye altına not eklerim.
-
Üstünüze sahte kanıtlarla atılan bir iftira mevcut. Bu iftiranın altından çıkmak için nasıl bir dil kullanırsınız ve sakinliğinizi koruyabilir misiniz?: Bu bir iftira olduğunu bildiğim için karşı tarafın savunmalarını kolayca iftira olduğunu ispatlarım ve olay boyunca sakinliğimi korurum.

Yetkililer arasında kızışan bir tartışma olduğunu fark ettiniz. İki tarafı sakinleştirmek adına nasıl bir yol izlersiniz?: Konuyu öğrenip konunun üstüne giderim ve kavga bitene kadar konu üzerinde iki tarafın ortak yolunu bulmaya çalışırım.
-
Kendi fikirleriniz veya projeleriniz (forum için) var mı?: Destek ekibi olarak herkese en kısa sürede yardımcı olmak istiyorum ve bunun için çok uğraşacağım ilerleyen zamanlarda fikirlerim olacaktır tabii ki.

Eklemek istedikleriniz var mı?: Destek ekibi için kesinlikle uygun olduğumu düşünüyorum saygılarımla.

Merhaba ben Destek Ekibi Müfettişi Anemys,
Bana discord üzerinden ulaşır mısınız?

Discord: _thread

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl