Celil#3997
Peki bunu türkçeleştirebilir misiniz?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Şu skripti kullanabilirsin.
Elinizdeki ile idare edebilirsiniz.Peki bunu türkçeleştirebilir misiniz?
Düzenlemeye üşeniyom ve birde ingilizce 0
Yukarda belirtmiş ücretsiz açtığı içi 10 plugin'i destekliyormuş o yüzden skript arıyor.CombatLog kullana bilirsin.
BloodyX#4069
Skript pek tercih etmedigim için ek plugin önermek istedim.Yukarda belirtmiş ücretsiz açtığı içi 10 plugin'i destekliyormuş o yüzden skript arıyor.
Bende başta CombatLog'u önericektim ama skript dediği için önermedim.Skript pek tercih etmedigim için ek plugin önermek istedim.
BloodyX#4069
Skript'ler bug söz konusu olacağından skript yerine plugin kullanmak en iyisiBende başta CombatLog'u önericektim ama skript dediği için önermedim.
Bende başta CombatLog'u önericektim ama skript dediği için önermedim.Skript pek tercih etmedigim için ek plugin önermek istedim.
Aynen öyle 1 plugin'de bug çıkma ihtimali 0 tabi oyuncu hatası olmaz ise ama skript'te 100'Lerde olabilir.(Kalitesine göre)Skript'ler bug söz konusu olacağından skript yerine plugin kullanmak en iyisi
BloodyX#4069
Adamın tek sıkıntısı sadece 10 plugin yükleyebilmesiymiş.Bence skript yerine plugin kullan derim hem iyi hem de skriptler de hata çıkma ve bug olması var tabi tercih meselesi ama ben den sana tavsiyem plugin biraz araştırırsan buna benzer pluginler bula bilirsin.
BloodyX#4069
Aynen öyle hiç bir şey yapamaz zaten essentials veya vault gibi pluginler 10'u geçiyor(temel) İyi Geceler , İyi Forumlar.10 mi hmm vds sunucu alsın bence 10 pl için ne yapa bilir ki build belki ama pvp vs içinse mümkün degil yani neyse ben kaçar iyi geceler
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!