Bulundu Savaş oturumu: istek skript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devrimlgnd21

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
LegendDevrim

Discord:

Devrim#7647

Merhaba Değerli forum üyeleri benim yardıma ihtiyacım varda combat tag plud plugininde problemler çıktı kolay yoldan gitmek isteyerek buradan kaliteli ve profesyonel skript yazan arkadaşlarımızdan bir isteğim var
Bir oyuncu her hangi bir yol ile bize vurunca aynı bu alttaki görsel gibi pvpye girince aşagıda 30 saniyelik bir imleç olsun (yukarıdaki bossbar istemiyorum)
Pvpye girince o 30 saniye bitene kadar şu komutlar engellensin /lobi /lobby /tp /tpa onun dışında herhangi bir isteğim yok ancak isterseniz pvpye girince güzel bir ses olabilir bitincede farklı güzel bir ses isteğimi gerçekleştirirseniz mutlu olurum iyi günler dilerim. Skript surumu: 2.1.2 minecraft sunucu sürümü: spigot/bukkit 1.8.8
Ekran Alıntısı.PNG

Merhaba Değerli forum üyeleri benim yardıma ihtiyacım varda combat tag plud plugininde problemler çıktı kolay yoldan gitmek isteyerek buradan kaliteli ve profesyonel skript yazan arkadaşlarımızdan bir isteğim var
Bir oyuncu her hangi bir yol ile bize vurunca aynı bu alttaki görsel gibi pvpye girince aşagıda 30 saniyelik bir imleç olsun (yukarıdaki bossbar istemiyorum)
Pvpye girince o 30 saniye bitene kadar şu komutlar engellensin /lobi /lobby /tp /tpa onun dışında herhangi bir isteğim yok ancak isterseniz pvpye girince güzel bir ses olabilir bitincede farklı güzel bir ses isteğimi gerçekleştirirseniz mutlu olurum iyi günler dilerim. Skript surumu: 2.1.2 minecraft sunucu sürümü: spigot/bukkit 1.8.8
Ekli dosyayı görüntüle 208709
30 saniyeden geriye sayacak sagda 23 saniye yazıyor mesela o 30dan geriye sayacak aynı şekilde çetele gibi çizgiler var yeşil oda aynı şekilde geriye sarsın

İyi Kullanımlar Çizgiyi yapmadım boşuna satır yapar diye fakat sayı geriye sayıyor.
JavaScript:
on damage:
    if attacker is player:
        if victim is player:
            set {%attacker%.hasar} to true
            set {%victim%.hasar} to true
            set {_s} to 30:
                loop {_s} times:
                    send actionbar "&cSavaştasın &f: &eSavaştan Çıkmana Son &1[%{_s}%&1] &eSaniye" to attacker
                    send actionbar "&cSavaştasın &f: &eSavaştan Çıkmana Son &1[%{_s}%&1] &eSaniye" to victim
                    remove 1 from {_s}
on command "lobi" or "lobby" or "tp" or "tpa":
    if {%player%.hasar} is set:
        cancel event
        send "&eSavaştayken Komut Kullanamassın" to player

Son düzenleme:
İyi Kullanımlar Çizgiyi yapmadım boşuna satır yapar diye fakat sayı geriye sayıyor.
JavaScript:
on damage:
    if attacker is player:
        if victim is player:
            set {%attacker%.hasar} to true
            set {%victim%.hasar} to true
            set {_s} to 30:
                loop {_s} times:
                    send actionbar "&cSavaştasın &f: &eSavaştan Çıkmana Son &1[%{_s}%&1] &eSaniye" to attacker
                    send actionbar "&cSavaştasın &f: &eSavaştan Çıkmana Son &1[%{_s}%&1] &eSaniye" to victim
                    remove 1 from {_s}
on command "lobi" or "lobby" or "tp" or "tpa":
    if {%player%.hasar} is set:
        cancel event
        send "&eSavaştayken Komut Kullanamassın" to player
Degisken yerine metadata kullanin.
Degiskenlere %player% ile asla baslamayin, isimle baslayip tek bir degisken altinda depolayin.

Ekli dosyayı görüntüle 208709
30 saniyeden geriye sayacak sagda 23 saniye yazıyor mesela o 30dan geriye sayacak aynı şekilde çetele gibi çizgiler var yeşil oda aynı şekilde
Degiskenlere %player% ile asla baslamayin, isimle baslayip tek bir degisken altinda depolayin.
Yani bi nevi doğru ping yapar lag yapar yada sorun çıkarır sizce hangisi doğru kodu siz düzenleyin admin arkadaş ile burada bi fikir alışverişi yapın kodda hangisi daha iyiyse düzenleyip bana atın

metedatayı sadece gui de kullanıyorum tavsiyen için sağ ol
%% ile başlamam tşk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl