Satrancımı Nasıl Geliştiririm?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KonyaliTurev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 282
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KonyaliTurev

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
FIDE veya UKD hesabım yok lichesste oynuyorum blitz ratingim 2300-2400 civarı ve 2700 olmak bu yılki hedefim nasıl kendimi geliştirebilirim?

Her işte olduğu gibi antrenman yaparak. Senden daha iyi yada seninle denk rakiplerle karşılaşmaya çalış. Bir arkadaşım gece gündüz satranç oyunları indiriyor telefonuna sayamayacagim kadar çok uygulama var. Bu arada seni taktir ettim satranç çok kaliteli bir oyun.

2400 zaten %99'dan daha iyi bir puan, 2700 ise artık dünya şampiyonluğuna gidiyor; çok zor ama yapmaya çalışıyorum teşekkürler bu arada
Her işte olduğu gibi antrenman yaparak. Senden daha iyi yada seninle denk rakiplerle karşılaşmaya çalış. Bir arkadaşım gece gündüz satranç oyunları indiriyor telefonuna sayamayacagim kadar çok uygulama var. Bu arada seni taktir ettim satranç çok kaliteli bir oyun.

2400 zaten %99'dan daha iyi bir puan, 2700 ise artık dünya şampiyonluğuna gidiyor; çok zor ama yapmaya çalışıyorum teşekkürler bu arada
Pek anlamadığım için bir şey diyemedim ama o kadar başarılı isen umarım dilediğin yerlere gelirsin.

FIDE veya UKD hesabım yok lichesste oynuyorum blitz ratingim 2300-2400 civarı ve 2700 olmak bu yılki hedefim nasıl kendimi geliştirebilirim?
Zayıf Noktalarını Belirleyerek onlar üzerine yoğunlaş biraz daha bu seni olduğundan biraz daha öne taşır ve Chess.com veya farklı satranç siteleri de oynadığın maçların geçmişi ve Yaptığın hataları sana gösteriyor bunları günlük olarak analiz et ben öyle yapıyorum böyle biraz daha ilerleyebilirsin onun dışında diyebileceğim pek bişey yok iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl