SansarReisOfficial
Tasarımcı
- Elmaslar
- 415
- Minecraft
- CrazySansar
Discord:
Corrsy#7006
Corrsy#7006

ChiaX#6271
Ben tasarım satışı yapıyorum,müşteri bulabilmek içimde reklam verebilmem gerek. Önerebileceğiniz reklam verebileceğim ÜCRETLİ-ÜCRETSİZ herhangi bir site vb. bir yer varsa lütfen söyler misiniz ?
bruh, farklı forumlarda dolaşabilirsin veya bir internet sitesi kurup sitene üye çekip satışlarını arttırabilirsin.Elbette. mc-tr.com sitesini tercih edebilirsiniz. İyi forumlar.
Corrsy#7006
Hocam zaten veriyorum MC-TR'de :DElbette. mc-tr.com sitesini tercih edebilirsiniz. İyi forumlar.
İnternet sitesi kurmak kolay max 1 haftamı alır,ama hocam üye toplama işi nasıl olucak açar mısınız biraz ? farklı forumlar en aktif MC-TR 2. gelen f---- G---- diğerlerini pek bilmiyorum..bruh, farklı forumlarda dolaşabilirsin veya bir internet sitesi kurup sitene üye çekip satışlarını arttırabilirsin.
İsim vermem yasak fakat üye toplama işini SEO ile yapacaksın bunun için bir sürü video var araştırabilirsinHocam zaten veriyorum MC-TR'de :D
İnternet sitesi kurmak kolay max 1 haftamı alır,ama hocam üye toplama işi nasıl olucak açar mısınız biraz ? farklı forumlar en aktif MC-TR 2. gelen f---- G---- diğerlerini pek bilmiyorum..
onurtncblk_
Site açmakla vs. boşa uğraşma. Behance hesabı oluştur. Temalı hazır konu tasarımları yap fakat temadan kastım mor tema mavi tema değil. Konsept temalar ortaçağ vs. eğer bilgisayarın el veriyorsa After Effects programından animasyonlu hazır konu tasarımları yap. MC-TR ve behance'ne koy. Beğenenler zaten satın alacaktır. Konu tasarımı yapıp satın alınmasını bekleme sürekli olarak yeni şeyler deneyip kendini geliştir. Forumdaki hiç bir tasarımcının özel olarak bir reklam yaptığı site olduğunu sanmıyorum.Hocam zaten veriyorum MC-TR'de :D
İnternet sitesi kurmak kolay max 1 haftamı alır,ama hocam üye toplama işi nasıl olucak açar mısınız biraz ? farklı forumlar en aktif MC-TR 2. gelen f---- G---- diğerlerini pek bilmiyorum..
BeyazPolis#1044
Corrsy#7006
SEO ne açıklar mısın ?İsim vermem yasak fakat üye toplama işini SEO ile yapacaksın bunun için bir sürü video var araştırabilirsin
Behance'den adamlar nasıl bulsun aga yaSite açmakla vs. boşa uğraşma. Behance hesabı oluştur. Temalı hazır konu tasarımları yap fakat temadan kastım mor tema mavi tema değil. Konsept temalar ortaçağ vs. eğer bilgisayarın el veriyorsa After Effects programından animasyonlu hazır konu tasarımları yap. MC-TR ve behance'ne koy. Beğenenler zaten satın alacaktır. Konu tasarımı yapıp satın alınmasını bekleme sürekli olarak yeni şeyler deneyip kendini geliştir. Forumdaki hiç bir tasarımcının özel olarak bir reklam yaptığı site olduğunu sanmıyorum.
foruma koyabilmen içinde satıcı rolü alman gerek..Şuana kadar hiçbir forumda satıcı rolü gibi parayla bir şey almadım, yaptığım işleri foruma koyup istediğim zaman müşteri bulabiliyorum, bunu sende yapabilirsin tavsiyemdir
Şimdi mc-tr'de yapabilirsin denilmiş ve bruh diyorsun. Kendi takımında burada uyandırım.bruh, farklı forumlarda dolaşabilirsin veya bir internet sitesi kurup sitene üye çekip satışlarını arttırabilirsin.
Sn Tema, arkadaşımın troll amaçlı yorumuna tepkimdi o anlaması zor olmasa gerek :)Şimdi mc-tr'de yapabilirsin denilmiş ve bruh diyorsun. Kendi takımında burada uyandırım.
Önerilerin kolaysa sen yap ?
SEO ne açıklar mısın ?
Tasarım satmak gerçekten çok zor bi iş, sadece alıcıya değil tüm MC-TR'ye beğendirmen gerek yoksa çok fazla kötü yorum gelir ve satamazsın. Yani herşeyi düşünerek yapmak gerek bu tasarım işini..Ben tasarım satışı yapıyorum,müşteri bulabilmek içimde reklam verebilmem gerek. Önerebileceğiniz reklam verebileceğim ÜCRETLİ-ÜCRETSİZ herhangi bir site vb. bir yer varsa lütfen söyler misiniz ?
winklaar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!