Büyük bir takım olmasını planlıyorum yani elimden geldiğince kaliteli ve çeşitli işler yapacağım. Eklenti Paketi veya eklenti ile kalmayacak sadece. Başka öneriniz varsa yazabilirsiniz..Paket satmak yerine özel pluginler kodlayıp satın bence.
teşekkür ederim değerlendireceğim <3açacağın takım en fazla 1 ay aktif olur çünkü tr piyasası ölü benden tavsiye tr de satış yapma farklı yabancı satış platformlarına yönel
Sadien#0002
teşekkür ederim değerlendireceğim <3
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim tekrardan. Peki size bir sorum olacak Buildbybit'te lisans sistemi hakkında bilginiz var mıdır? Çünkü spigot'ta lisans vs. yapılmıyor diye biliyorum buildbybit'te de aynı tarz mıdır merak ettim. Veya yabancı insanlar bu paketi yayıyor mu bu da başka bir sorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.Arkadaşın dediği gibi, yaptığın şeyleri Türklere sunmaktansa Spigot ve MC-Market üzerinden satışa koyarsan
daha fazla etkileşim ve para almış olursun, en basitinden ufak bir Lobi Paketini 10 Dolardan koyup parayı kırarsın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!