Ücretli Satış Takımı Arıyorum!

MineWolf

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
27
Minecraft
numerianasd

Discord:

yunusemre1923.

😊 Merhabalar, ben tasarımlarımı satacak yer vesaire bulamıyorum o yüzden Satış Veya Tasarım Takımları Gibi Takımlar Arıyorum, olanların takımında Pixel Art(Esc Menü,Emoji Paketi,Rank Paketi,Gui,İtemler) bölümünde hizmet verebilirim veya takım açacak (Deneyimli Ve Bilgili) kişiler
bana ulaşabilir!
discord:yunusemre1923.

örneklerim;
Toxic Waste Escape Menu!
Steampunk Escape Menu!
Nature Escape Menu!

Daha fazla yaptığım tasarımlar var ama hepsinin telif hakkını satdım o yüzden bu kadar

Adı karalanmış herhangibi bir ticari sorun oluşan Yapay zeka veya çalıntı şüphesi dahi bile olan biriyle/takımla çalışmıyorum.

Son düzenleme:
Elinize sağlık discord üzerinden bana ulaşırsanız yardımcı olabilirim belki.

Discord: vandelore_

Tasarımlarınız ile ilgileniyoruz, bize ulaşabilir misin?

Discord: Cheffis

😊 Merhabalar, ben tasarımlarımı satacak yer vesaire bulamıyorum o yüzden Satış Veya Tasarım Takımları Gibi Takımlar Arıyorum, olanların takımında Pixel Art(Esc Menü,Emoji Paketi,Rank Paketi,Gui,İtemler) bölümünde hizmet verebilirim veya takım açacak (Deneyimli Ve Bilgili) kişiler
bana ulaşabilir!

örneklerim;
Toxic Waste Escape Menu!
Steampunk Escape Menu!
Nature Escape Menu!

Daha fazla yaptığım tasarımlar var ama hepsinin telif hakkını satdım o yüzden bu kadar

Adı karalanmış herhangibi bir ticari sorun oluşan Yapay zeka veya çalıntı şüphesi dahi bile olan biriyle/takımla çalışmıyorum.
Valeria Studios olarak Minecraft sektöründe edindiğimiz uzun yıllara dayanan deneyim ile sunucu sahiplerine profesyonel çözümler sunuyoruz.

Sunucu kurulumu, özel sistem geliştirme, plugin entegrasyonları, paket hazırlama, optimizasyon çalışmaları ve teknik danışmanlık alanlarında hizmet vermektedir. Her projeye özel yaklaşım benimseyerek ihtiyaçları analiz ediyor, sürdürülebilir ve kaliteli çözümler üretiyoruz.

Hizmet Alanlarımız:
• Özel Plugin Geliştirme
• Hazır ve Özel Sunucu Paketleri
• Sunucu Kurulum & Yapılandırma
• Performans Optimizasyonu
• Teknik Destek & Danışmanlık
• Web ve Yönetim Paneli Çözümleri

Valeria Studios olarak yalnızca bir hizmet sağlayıcı değil, projelerinizin gelişim sürecinde güvenilir bir iş ortağı olmayı hedefliyoruz.

Satış ekibi, iş ortaklığı veya proje bazlı iş birlikleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim adresleri;
E-Posta: [email protected]
Discord: mashe1337
Veya MC-TR Mesajlar üzerinden.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl