Satış ekibine yeni üyeler aranıyor! | Team Atlantis

Ahahaha dostum sen Rollet Team'da yönetici olduktan sonra masumca discord sahipliğini isteyip daha sonra ekibin gerçek sahiib Vantoxic'i discorddan banlayan EmirhanSHN değil miydin?
@Ancienty aklınızda bulunsun bunlar. Konunuz için de bol şans dilerim umarım iyi birini bulabilirsiniz.
Sesiniz kesildi :)

Ahahaha dostum sen Rollet Team'da yönetici olduktan sonra masumca discord sahipliğini isteyip daha sonra ekibin gerçek sahiib Vantoxic'i discorddan banlayan EmirhanSHN değil miydin?
@Ancienty aklınızda bulunsun bunlar. Konunuz için de bol şans dilerim umarım iyi birini bulabilirsiniz.
Merhabalar,
Kaygınız için teşekkür ederim, kişinin EmirhanSHN olduğunu zaten biliyorum ve Discord adresimden engelli, ekleyememe sebebi de o.
Eklemek isteyen arkadaşlar olur da bu arkadaşın yorumunu okuyup denemekten vazgeçerse diye öyle bir yanıt vermiştim, kişiyi alma yahut konuşma gibi bir isteğim bile yok, yine de çok teşekkür ederim uyarınız için.

Ekibinizi gördüm gayet güzel bir ortam sizinle bir konuşmak isterim

Discord üzerinden Arkadaşlık istediği gönderdim. forum üzerinden mesaj gönderdim kontrol ederseniz sevinirim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl