Satış ekibine yeni üyeler aranıyor! | Team Atlantis

Ancienty

Yay Yok, İskelet Yok
Onaylı Satıcı
Elmaslar
350
Discord İzni
Minecraft
Ancienty

Discord:

ancienty

Merhabalar,

Ekibimize katılacak yeni yüzler, yeni kişiler, yeni imzalar aramaktayız.
Bu arkadaşların yaptıkları işlerinde kendilerine güvenmelerini ve başarılı olmalarını tercih ederiz.
Konuyu kısa tutacağım, aşağıdaki işlerden herhangi birisini yapabiliyorsanız, bizimle iletişime geçiniz.

- Eklenti Paketi
- Mimari
- Java

İletişim:
Ancienty#7373

İyi forumlar!​

Son düzenleme:
Umuyorum ki sizin gibi değerli birine ve başarılı takımınıza layik olabilecek birini bulabilirsiniz, başarılar dilerim. :<3:

Ekip arayanlar için değerli bir fırsat.
Cidden işini iyi yapanların bu fırsatı değerlendirmesini tavsiye ederim.

Cok güzel bir ekibe benziyor

Böyle güzel hizmetlerin bulunduğu ekibe ayak uydurabileceğini düşünen arkadaşlar açısından oldukça güzel bir fırsat olmuş ki bol şanslar ☺

Umuyorum ki sizin gibi değerli birine ve başarılı takımınıza layik olabilecek birini bulabilirsiniz, başarılar dilerim. :<3:
Teşekkür ederiz. (:

Cok güzel bir ekibe benziyor
Görüşünüz için teşekkür ederim.

Böyle güzel hizmetlerin bulunduğu ekibe ayak uydurabileceğini düşünen arkadaşlar açısından oldukça güzel bir fırsat olmuş ki bol şanslar ☺
Kendisine güvenen ve gelişime açık herkese ekibimizde yer var, herkese en azından başvurmayı denemesini öneririm.

Sizin gibi güzel bir ekip arayanlar için güzel bir fırsat olmuş. Umarım istediğiniz kişileri bulabilirsiniz.

Konu güncellendi, üzülerek ekip üyesinden ziyade yeni bir yönetici aramaktayım artık. ?
İlgilenen birisi varsa irtibata geçebilir.

Umarım yeni ekip arkadaşınız ile iyi yerlere gelirisiniz, Gerçekten piyasada bulunan ekiplerden en iyilerinden birisiniz.

Sen ekler misin? Jotheyc#7331
Ahahaha dostum sen Rollet Team'da yönetici olduktan sonra masumca discord sahipliğini isteyip daha sonra ekibin gerçek sahiib Vantoxic'i discorddan banlayan EmirhanSHN değil miydin?
@Ancienty aklınızda bulunsun bunlar. Konunuz için de bol şans dilerim umarım iyi birini bulabilirsiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl