SATILIK | TurkeyNW Minecraft Sunucusu

fuseheisen

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Stajyer
Elmaslar
49
Minecraft
fuseheisen

Discord:

fuseteas.

Herkese selamlar ben fuseheisen,

Bir süredir bu kararı düşünüyordum ve sonuç olarak minecraft sunucumu her şeyi ile birlikte devretme kararı aldım.

Öncelikle bu kararı vermemin asıl sebebi, sunucuyla ilgilenememem ve sonunda açmış olsam da sezon ilk açıldığında yaşadığım sanal pos sıkıntısı.
biliyorsunuz sanal pos firmaları artık kolay kolay almıyor ve sezonu sıfırdan açtığımda yaklaşık 3 hafta kadar sanal pos elde edemedim ve buda biraz moralimi bozdu (aktiften dolayı değil, başka bir konuda dolayı, sunucunun cirosu gayet güzel bu konuda bir kafa karışıklığınız olmasın dm üzerinden kanıtlar iletilecektir.)

Her neyse asıl konuya dönelim,

Çoğunuz TurkeyNW'yi biliyordur size ilk olarak domainden bahsedeceğim
TurkeyNW.com domaini tek başına çok güzel meblağlar edebilecek bir domain, jenerik olması ve tamamen hatırlanabilir olması bu değeri arttırıyor.
Bu sayede bu domain aracılığıyla çok güzel bir kitle kazandık.

Şimdi ise sunucuya dönelim,

Sunucu şu anda bir hub sunucusudur ve 1 tanesi aktif 2 adet oyun modu vardır, SMP ve FFA.
SMP modu tamamen sıfırdan yapılmış, özel yapım spawna sahip bir moddur, mmorpg özelliklerini barındırmaktadır.

Ekran görüntüsü 2026-05-09 122142.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-14 165137.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-28 125209.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-28 125229.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-09 122714.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-17 000528.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-31 130649.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-09 135911.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-09 140550.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-06 225621.webp
Bunlar dışında onlarca farklı özel set ve ekipmanlarda vardır, Bu özel itemsadder öğeleri bile tek tek satın alınmaya kalksa 300 doların üzerinde bir meblağ ediyor.

Ayrıca pakette kendi özel yapımım eklentilerde bulunmakta, zindanlar, balık eventleri, teslimat gibisinden.
Sunucu tamamen kendi ekosistemini korumaktadır, ortalama 50 aktif oyuncusu vardır (50 ortalama aktif derken 50 oyuncu değil, sabit bir sayıdan bahsediyorum fakat bu duruma göre değişebilir)

Ekran görüntüsü 2026-07-09 121025.webp

Yukarıda gördüğünüz görselde oyuncuların kanıtı bulunmaktadır.

Her neyse fazla uzatmak istemiyorum, paketin detaylarını dmde konuşabiliriz bunu fazla anlatmaya gerek yok.

Sunucuda toplamda 11.000+ kadar kayıtlı oyuncu vardır.

Ve ayrıca hub tasarımı gibi şeylerde tamamen özel mimar tarafından yapılmıştır, şimdi size oyundan birkaç görsel göstereyim.

Ekran görüntüsü 2026-05-16 230813.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-17 131547.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-16 225823.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-16 230450.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-20 003213.webp
Ekran görüntüsü 2026-05-16 230315.webp
Ekran görüntüsü 2026-03-15 011405.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-20 003405.webp

Sitemizde leaderos kullanmakta ve özel teması bulunmaktadır.

Ekran görüntüsü 2026-07-14 134101.webp
Ekran görüntüsü 2026-07-14 134050.webp
Discord üzerinde'de güzel bir kitlemiz vardır, 400 discord üyemiz bulunmakta.

Sunucu şu anda Ryzen 9 5900x 64GB Dedicated Server'da barınmaktadır.

Diyeceklerim bu kadar, ciro ve detaylı bilgiler için discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Lütfen bir asgari ücretin bile altında fiyat verecekler teklif vermeye gelmesin.

Satın almayı düşünürken domainin potansiyelinide düşünün derim :)

Discord : "fuseteas."

Umarım güzel bir alıcı bulabilirsin kolaylıklar diliyoruun

Domainin potansiyeli derken oturmuş isimden kasdediyorsunuz galiba çünkü markalaşabilecek bir isim değil.
Site zaten hazır tema sadece editlenmiş.
Sunucunun adında bir tane daha sunucu olması büyük problem oyuncular yanlış yönlenebilir kafa karışıklığı olabilir.

Son düzenleme:
Domainin potansiyeli derken oturmuş isimden kasdediyorsunuz galiba çünkü markalaşabilecek bir isim değil.
Site zaten hazır tema sadece editlenmiş.
Sunucunun adında bir tane daha sunucu olması büyük problem oyuncular yanlış yönlenebilir kafa karışıklığı olabilir.
Markalaşabilecek bir isim değil derken ? Turkey NW yani Turkey Network. kısa olmasıda bu değeri arttırıyor tabi.
sitede özel tema derken özel yaptırdık anlamında değil, leaderos'un klasik temasını kullanmıyoruz anlamında dedim, tema zaten kashiye ait.
sunucunun adında başka sunucu var derken hangi sunucuyu kastediyorsun ? turkeysmp'den bahsediyorsan o zaten turkeynw'nin eski adı.

Markalaşabilecek bir isim değil derken ? Turkey NW yani Turkey Network. kısa olmasıda bu değeri arttırıyor tabi.
sitede özel tema derken özel yaptırdık anlamında değil, leaderos'un klasik temasını kullanmıyoruz anlamında dedim, tema zaten kashiye ait.
sunucunun adında başka sunucu var derken hangi sunucuyu kastediyorsun ? turkeysmp'den bahsediyorsan o zaten turkeynw'nin eski adı.
turkeymc den bahsediyorum.
markalaşabilecek bir isimden kastettiğim yılların güzel isimli köklü sunucuları gibi.

İnşallah sağlam bir alıcı bulursun satmasaydında olurdu reis gayet güzel serverdi aslında

turkeymc den bahsediyorum.
markalaşabilecek bir isimden kastettiğim yılların güzel isimli köklü sunucuları gibi.
dediğin sunucuyu ne duydum nede reklamını gördüm, markalaşabilecek isim zaten turkeynw, sloganıda türkiyeni minecraft sunucusu olarak geçiyor.

Güzel sunucuymuş. Umarım severek devam ettirebilecek bir alıcı bulabilirsiniz. Bol şans.

Ortaklık düşünürsen kar ortaklığı yapabiliriz işletmeyi yaparım sen sadece karı alırsın

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl