[SATILIK] [Skyblock - 26.1+] Yüksek Ciro - Aktif Oyunculu Minecraft Sunucu Projesi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByVoxar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 160

ByVoxar

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Yıldız Destek
Süper Destek
Onaylı Satıcı
Elmaslar
364
Minecraft
ByVoxar

Discord:

ByVoxar

Uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve aktif olarak hizmet veren sunucu projemizi, devretmeye karar verdik. Tüm altyapısı hazır, kurulu ve gelir getiren bir projedir.

Sunucu Genel Özellikleri
- Sunucu Türü: Skyblock
- Sürüm: 26.1.2
- Ortalama Oyuncu Sayısı: 30 - 40
- Hosting / Makine: Serveroyun / AMD Ryzen 9 5950X 8Core CPU 32 GMRAM 200 GBSDDDISK

Paket & Altyapı İçeriği
- Özel Eklentiler (Plugins): Tamamen optimize edilmiş, lisanslı ve hatasız plugin paketi.
- Tasarım & Görseller: Sunucuya özel 3D modeller (Nexo/ItemsAdder), özel UI/GUI tasarımları ve haritalar.
- Web Sitesi & Mağaza: Aktif çalışan web mağazası, SQL veritabanı ve entegre ödeme altyapısı.
- Discord Sunucusu: 400 üyeli, aktif, tüm roller ve bot sistemleri ayarlanmış topluluk sunucusu.

Gelir & İstatistik Bilgisi
Aylık Ortalama Gelir:
[30.000 TL - 40.000 TL 2 aylık gelir] (Ciddi alıcılara mağaza kanıtları gönderilecektir.)
Siteye Kayıtlı Üye: 2246

Devir İle Verilecekler
- Sunucu dosyaları (Plugin paketi, haritalar, veritabanı yedekleri)
- Domain ve VDS devri
- Discord sunucu sahipliği ve özel botlar
- Web sitesi ve mağaza paneli erişimleri (Leaderos 6 tema )
- logo, banner ve sosyal medya hesapları
- Forum konuları

Fiyat & İletişim
- Fiyat: 35.000 TL (Pazarlık var)

- İletişim (Discord): wboraa

MC-TR KONUSU: https://www.mc-tr.com/konu/play-vir...slekleroeditotarlaometintasiooxobosso.138984/

WEBSİTE:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Aylık gelirin 30-40k arasında olduğunu söylemişsiniz, aynı fiyata projeyi devretme nedeniniz nedir acaba?

30-40 aktifi olan sunucunun nasıl bu kadar yüksek geliri olabilir aklım almıyor ya. Hani yalan söylüyor anlamında değil ama geçen başka bir ilanda görmüştüm aynı bu civarlardaydı çok garip

30-40 aktifi olan sunucunun nasıl bu kadar yüksek geliri olabilir aklım almıyor ya. Hani yalan söylüyor anlamında değil ama geçen başka bir ilanda görmüştüm aynı bu civarlardaydı çok garip
mümkün aslında gayet, para yatırmaya teşvik eden ödüllü bir sezon sunucusu kemik kitleyle kazanabilir gibi geliyor.

bir de 2 aylıkmış, gayet mümkün.

önemli olan aktif sayısı değil oynayan kişiler eğer oyuna değer veren birisi oynuyorsa sunucuya sponsorda olur parada yatırır valla gözümle görmeden anlatmam maalesef gözümle canlı canlı gördüm bu tür olayları çok kez

geliri olan şey "elden çıkarılır" mı ya
Sunucu açılır sistem oturtulur geliri oluyorsa zaten uzun vadede oluyordur kısa vadede satarak kazanırsın yenisine geçersin. Fiyat uygun potansiyel yüksek ama harcamada yapılması gerekiyor sunucuya mesela ben olsam ve bu sunucuyu alsam direk şunları yapardım.
Sunucu paketlerini değiştirirdim,
Sunucuya reklam yapardım,
Web site skriptini ve özellikle temasını değiştirirdim şuanki teması çok iğrenç ve yapay zekayla yapılmış siteyi yavaşlatıyor oyunculara daha fazla özellik sunan sürekli güncellemede özellik getiren bir yazılıma geçerdim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl