[SATILIK] MINIGAME # V0.9 TheGravity & Yerçekimi - BungeeArena

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Green
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.087
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok Hojdur Ama Çok Hojdur

ellerinize emeğinize sağlık kardeşim güzel bir skript olmuş bu arada bende bir minigames üzerinde çalışıyorum eğer yardım etmek istersen bana ulaşabilirsin skype adresim: aergon990

ellerinize emeğinize sağlık kardeşim güzel bir skript olmuş bu arada bende bir minigames üzerinde çalışıyorum eğer yardım etmek istersen bana ulaşabilirsin skype adresim: aergon990
Dostum yardım lazım olursa sen bana ulaş daha iyi olur :) Skype adresim : FurkanZhlp

Çok güzel olmuş pluginde olmayan şeyler bile varda şu olsaydı daha güzel olurdu 1 kişi oyunu bitirince oyunun biraz daha az sürmesi veya haritada 50 fail gibi yapınca item gelmesi ve itemle diğer yere geçmesi

Çok güzel olmuş pluginde olmayan şeyler bile varda şu olsaydı daha güzel olurdu 1 kişi oyunu bitirince oyunun biraz daha az sürmesi veya haritada 50 fail gibi yapınca item gelmesi ve itemle diğer yere geçmesi
Skripti satın alan kişinin isteğine göre istediği şeyi ekleyebilirim.[DOUBLEPOST=1497484233,1497453294][/DOUBLEPOST]Bugün içerisinde TheGravity skriptine güncelleme getirmeyi planlıyorum.Eklenecekler;
  • Stats Sistemi (Kesin Değil)
  • Haritalara ışınlanma
  • ScoreBoard adını config üzerinden değiştirme.
Skript'i satın alanlara özel olarak skriptin içerisine oyun ile ilgili eklemeler yapilacak.(Satın alanın isteğine göre değişir.ÖRNEK:50 Hatadan sonra diğer haritaya aktarma.)

Forumda gördüğüm en iyi konu ve kod düzenlerinden.
Emek kokuyor. Ne zamandır minigames göremiyorduk forumda bu iyi oldu.
Ellerine sağlık ayrıca SPIGOT aracılıgı ile paylaşmadıysan paylaşmanı öneririm.

"Birileri demiş sc öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü"
Comebackkk

Forumda gördüğüm en iyi konu ve kod düzenlerinden.
Emek kokuyor. Ne zamandır minigames göremiyorduk forumda bu iyi oldu.
Ellerine sağlık ayrıca SPIGOT aracılıgı ile paylaşmadıysan paylaşmanı öneririm.

"Birileri demiş sc öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü"
Comebackkk
Teşekkür ederim mesajın için.Spigotta yapacağım satışlar paypal üzerinden olduğu için bir gelir elde edebileceğimi düşünmüyorum.

Güzel Tebrikler 10 Üzerinden 11 :)

Güzel Bi Skript Coinfigli Olmasıda Bir Avantaj Baya Bir Emeğin Var :D

Teşekkür ederim mesajın için.Spigotta yapacağım satışlar paypal üzerinden olduğu için bir gelir elde edebileceğimi düşünmüyorum.
Eğer SPIGOT aracılıgı ile gelir etmek istiyorsan TÜRKİYE için erişilebilir boş paypal hesap satanlar var.

Ellerinize sağlık, gayet güzel bir sistem yapmışsınız.

Başarılı Plugin Devamını Bekleriz.
Yorumun için teşekkür ederim fakat bu bir skript :)[DOUBLEPOST=1498003129,1497808247][/DOUBLEPOST]Skripti satin alan herkese RAMAZAN boyunca F-ItemSpawner hediye!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl