[SATILIK] CreditsShop / KrediMarketi #Gui

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Green
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.990
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrikler başarilar ama shop plugini gibi Gui sistemli pluginler varken alinicagini düşünmiyorum
Ama yinede emek vermişsin. ellerine sağlık dostum
Bu skript normal shop değil.Sitesi olmayan sunucular için bir market.Siteden vip almak yerine oyundan alabiliyorlar.

Emek verilmiş tamam ama bi tane profesyonelin bunu yapması 10dk sını alır ve bedava paylaşırdı. İnsanlık ölmüş her şey para her şey para

Emek verilmiş tamam ama bi tane profesyonelin bunu yapması 10dk sını alır ve bedava paylaşırdı. İnsanlık ölmüş her şey para her şey para
Skriptin görünümüne bakınca kodlar kısaymış gibi durabilir fakat altında yatan kodlar emin ol ki düşündüğünden daha farklı.

Ben yapmış bulunuyorum skriptin aynısının tıpkısını hemde 20 dakika içerisinde sunucumda kullanmaktayım.

Ben yapmış bulunuyorum skriptin aynısının tıpkısını hemde 20 dakika içerisinde sunucumda kullanmaktayım.
Aynısını yaptığına emin değilim bu sistem baya gelişmiş bir sistem.Konuyu baltalamayı bırakırsanda sevinirim.He bide madem bu kadar yeteneklisin bunu biraz işe dökte görelim burda bana laf atıp durma.

Resimde Kodlar Kopyalanabiliyor diyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl