Oyun Şarkılardan Alıntılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ravolt

mentality of zyZZ
Emekli
Elmaslar
493
Minecraft
Ravolt

Discord:

dravenhazretleri

Merhaba arkadaşlar. Bu oyunumuzun amacı şu an ya da daha önce dinlediğiniz herhangi bir şarkının sizi en etkileyen, hoşunuza giden bir kısmını paylaşmak. Tür farketmeksizin istediğiniz her şarkıdan alıntı yapıp sevdiğiniz kısımları paylaşabilirsiniz. Paylaşırken şarkıcı ve şarkının ismini de yazmanız gerekiyor. Sadece tek bir kere paylaşma kısıtınız yok aklınıza her geldiğinde dilediğiniz gibi yazabilirsiniz.

O halde başlayalım. İlk olarak ben yazıyorum:

‘İçimde şefini kaybeden bir orkestranın hüznü var, dışımda Charlie Chaplin gülüşü.’ ~ Sagopa Kajmer - Dil Yaratmakta En Asil Silahları

" Sanki doğduğum cehennemi seçmişim gibi " aspova suç

"Fincan kahvem hatırına saydım, Bir yudumluk aşkım deli sarhoş... Neyim var ki Rap'ten gayri?"

‘Geçtiğini sandığım ama geçmemiş anılarım varmış
Her sokakta her caddede bir sürü hatıramız kalmış’ ~ Aspova - Sağanak

"Ben yağmurları durdururum, kopamıyorum nedense senden..." - Mert KIYAK - Gel

‘Dil ateştir biraz suyla söndürülmesi mümkündür’ ~ Sagopa Kajmer - Vesselam

"Ölüme inat yazıyorum bu sayfa kalbe huduttur
En güzel hikayedeydik insanlığını unuttun"

"O sen olmasan bariiiii. O sen olmasannn." Aleyna TİLKİ - O sen olsan bari (GFlame cover)

"Hani Televizyon kadar aşağılığım ama sığmıyo' kadraja ta*aklarım" Contra, ters yön
"Beş parasız milyona vuran işler sana koyduysa eğer tur atıp gel" Contra, Efsane
"Eski mısırdan kalan rezil bi tanrıyım ben hem de eril asilik yapma eğil" Contra & Mister Geng & Orking, Böyle
"Kimse rahatsız olmadı terbiyesiz klibimdeki kadından da baldırı çıplak şarkıcılardan gelir elde eden acundan da" Contra & Mister Geng & Orking, Böyle
"Derler ki Cont az reklam yap, ya da hesap aç, sosyal mesaj yaz Egom var, yapamam, büyük egom var, istesem de reklam yaptırmaz" Contra, Ölü
"Pop piyasası bitmiş len korkuları ender hatta reynmen" Contra, kan sahibi
"Ne saygım ne kaygım yok gelsin gelen" Contra, Zebani (içindeki diss'i anladıysanız çok iyi.)

Daha bir çok söz yazacaktım fakat yeterli bu kadarı yeterli diye düşündüm.

Bu kadarı yeterli galiba, eğer ilk sözdeki sansür sorun yaratırsa yorumu silmek yerine düzeltin veya uyarın, düzelteyim.

"Şimdi senden sessiz olmanı rica ediyorum, gözlerime bak ve bir şey söyleme..."

Bu konu çok altlarda kalmış, kaldığımız yerden devam edelim!

"Yükü omzumda dünyanın, çökersem bugün yarın
20'lerim kısa günün karı, bu yüzden hiç geçmiyo baş ağrım"
Aspova - Tek Başıma​

...Benden kalan bir anıydı senden kalan bir acıydı öyle güzel güzel gülme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl