Bulundu SaoMC alımları başladı !! [Maaşlı]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YaramazLimon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.111
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaramazLimon

FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Elmaslar
279
Tasarımcı:

Yaşı:
ismi/lakap:
yaptığı tasarımlardan 2 tane örnek:
konuşma tarzı: Samimi/Resmi/AşırıResmi (3 şekildede alınır yeterki küfür etmesin hakaret etmesin)
paypal:

Pluginer:

Yaşı:
ismi/lakap:
yaptığı pluginlerden 2 tane örnek:
konuşma tarzı: Samimi/Resmi/AşırıResmi (3 şekildede alınır yeterki küfür etmesin hakaret etmesin)
paypal:

Kaç yıldır bu işi yapıyorsunuz veya ay:

Aylık alacağı maaş : Tartışılıyor

Bu kadar diğer alımlar filan eklenecektir ileride maaşları tam belli değil ama tasarımcıya ihityacımız çok değil ama olur da o gün işimiz çok olur alınan tasarımcılar yapar haftalık maaş az gelebilir ama nedenini yukarıda belirttim sizlere diğer alımlar eklenecektir buraya : 20TL (zam olabilir)

Eklenecek alımlar : Admin,Moderator,Pluginer,Skripter,Developer vs... daha da var eklendikce görürsünüz bu arada tasarımcı dışında olan alımlara java bilmeyen giremez.

Etiketliler: @zRedDragon @EmreEge @Smurfy7 @_Spiderus_ @Moonstalker @KurtlarVadisindekiKurt @Davşan @bydemir06 Sakalını yediğim !! @xxsmetxx aklıma gelen herkezi etiketledim de illa alımlara katılmasına gerek yok daha doğrusu bir duyuru niteliğinde zira yakında SAOMC açıldığından dolayı hemen bu alımlara başlamam gerekti yani SAOMC çok yakında açılacak ama diğer minecraft sunucularına gram bencemiyecek resmen ayrı bir oyun Davşan Moonstalker biliyordur az buçuk

SAO nedir ?

üşeniyorum kısaca açıklamak gerekirse bir anime

Son düzenleme:
Manevi,fikir ve plugin desteği gerekirse yazarsınız. Bazen aklınıza gelmeyen pluginler amaçlarınıza hizmet edebilir.

Ben Şahsen Kendi Projelerimle Uğraşacağım İçin Katılayamayacağım Kusura Bakma :(

Hiçbir şey yapmadan durabilenler için yer varsa neden olmasın :)

Teşekkür ediyorum fakat okul ve server işleri ile uğraşıyorum bende @YaramazLimon

eti cin verirsen çalışırım qnq

Selam forumda yeniyim spam anlamayın bunu ilk girdiğim konu bu :) kendime nasıl konu açabilrim özelden yazıcak olan varmı

Selam forumda yeniyim spam anlamayın bunu ilk girdiğim konu bu :) kendime nasıl konu açabilrim özelden yazıcak olan varmı
Beni tanıdın mı ?[DOUBLEPOST=1445605967,1445605766][/DOUBLEPOST]Pluginer alımları başladı !! [DOUBLEPOST=1445606894][/DOUBLEPOST]
O Hani ''Benim Sunucum Çok Güzel Sizinkiler Berbat'' Diyip Küfür Ettiğin Forum Var ya Onun Gibi Anladın ?:dekme:
Bu banada skype dan sövdü kanka tabi beni hala tanımadı bir hatırlatma yapayım LimonBerk llllliiiiiimoonların efendisi ![DOUBLEPOST=1445611815][/DOUBLEPOST]
Teşekkür ediyorum fakat okul ve server işleri ile uğraşıyorum bende @YaramazLimon
Benim durumumdasın kurt

Build konusunda anlaşa bilirsek destek olurum skype adresim ; demirseyf06

Acaba bende mi sunucu açsam :C
@bydemir06 Steam Var İse Ordan Konuşabilir miyiz ?

BU FORUMDA BİLDİGİM KADARIYLA ADAMLAR KONU AÇABİLİYOR SUNUCUSU İLE HAVA YAPIP PLUGİN PAKETİNİ ÇALDIRIP MAL MAL İFŞALAR ÇEKİP ÇALINTI PL PAKETLERİNİ KENDİNİNKİ GİBİ GÖSTERİP KÜÇÜK AMA TUTAN SUNUCULARA SALDIRAN KİŞİLER PAYLAŞIM YAPAMAZ KARDEŞİM BENİM ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl