Twenty42
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Twenty42
Discord:
Uğur/ 17#8379
Uğur/ 17#8379
Uğur/ 17#8379
Bir başka açtığım konuya bakarsan sevinirim . Shop keepers serverimde hatalı.shoopkeepers la yap hocam.
VS | Mee6#5413
command /çevir:
trigger:
if player have 4 ghast tear named "&eMetin &bParçası":
remove 4 ghast tear from player's inventory
execute console command "crate key VIP 1 %player%"
send "&aÇevirme başarıyla gerçekleşti." to player
#By Lord170
@MitchellFanGirl burda yazmış guzel bence çalışır.Bir başka açtığım konuya bakarsan sevinirim . Shop keepers serverimde hatalı.
Uğur/ 17#8379
acaba şöyle olamzmı bu skript bu ghast tear envanterine geldiği anda çevirse ?Kod:command /çevir: trigger: if player have 4 ghast tear named "&eMetin &bParçası": remove 4 ghast tear from player's inventory execute console command "crate key VIP 1 %player%" send "&aÇevirme başarıyla gerçekleşti." to player #By Lord170Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu çalışmassa dcden bildirin
işe yaramıyor bu arada.Kod:command /çevir: trigger: if player have 4 ghast tear named "&eMetin &bParçası": remove 4 ghast tear from player's inventory execute console command "crate key VIP 1 %player%" send "&aÇevirme başarıyla gerçekleşti." to player #By Lord170Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu çalışmassa dcden bildirin
VS | Mee6#5413
Uğur/ 17#8379
Çalışmıyor yani çevirmiyo onu demek istedim.Kardeşim işe yaramıyor deme, burda benim bir emeğim var, bu skripti yazmayacaktım size yardımcı olmak için yazdım, çalışmadı dersen sevinirim.
bnjrkemal
Hocam dalga mı geçiyorsun? Kasa anahtarı verirken kasanın adını yazıyoruz, renklendirilmiş ismini değil.@MitchellFanGirl burda yazmış guzel bence çalışır.
crate key VIP 1 %player% komutunda VIP yazanyerin önüne eşyanın rengini yazmalısın ama
crate key &6VIP 1 %player% gibi
3-4 satırlık skript yazdın da terin döktü mü? Basit skriptlerle emeğim var demek hoş değil.Kardeşim işe yaramıyor deme, burda benim bir emeğim var, bu skripti yazmayacaktım size yardımcı olmak için yazdım, çalışmadı dersen sevinirim.
Çalışmamasının sebebi, remove kısmındaki normal ghast tear yazılmış, yani named "xx" bu kısım unutulmuş. Yani bu şekilde olacak.acaba şöyle olamzmı bu skript bu ghast tear envanterine geldiği anda çevirse ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
işe yaramıyor bu arada.
command /çevir:
trigger:
if player has 4 ghast tear named "&eMetin &bParçası":
remove 4 ghast tear named "&eMetin &bParçası" from player
execute console command "crate key VIP 1 %player%"
send "&aÇevirme başarıyla gerçekleşti." to player
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
on join:
while player is online:
wait 1 second
if player has 576 iron_ingot:
send "Metin parçaların otomatikmen çevirilmiştir." to player
execute console command "crate key VIP 1 %player%" #Buraya komutu yaz
VS | Mee6#5413
Fhalinkz#6825
pickup:
execute console command "crate key Metin %player%"
remove 4 ghast tear named "&eMetin &bParçası" from player's inventory
on pick up:
execute console command "crate key Metin %player%"
remove 4 ghast tear named "&eMetin &bParçası" from player's inventory
bnjrkemal
Envanterden 4 Metin Parçası silmeyi unutmuşsun.İşine yaradıysa konuyu çözüldü olarak işaretleyip, bu mesajı en iyi cevap olarak seçmeyi unutma.
Kod:pickup: if player has 4 ghast tear named "&eMetin &bParçası": send "Metin parçaların otomatikmen çevirilmiştir." to player execute console command "crate key Metin %player%"
İkisinden biri mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.
Kod:on pick up: if player has 4 ghast tear named "&eMetin &bParçası": send "Metin parçaların otomatikmen çevirilmiştir." to player execute console command "crate key Metin %player%"
Fhalinkz#6825
Envanterden 4 Metin Parçası silmeyi unutmuşsun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!