Bulundu Sandığa ne koyarsam her 1 saat sonra ne koyduysam tekrar içine gelsin!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xVeryz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 594
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xVeryz

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
42
Minecraft
Rotxeein

Discord:

rotxeein0

Sandığa ne koyarsam her 1 saat sonra içine ilk başta ne koyduysam tekrar tekrar gelip dursun birisi içinden aldığı zaman 1 saat sonra aynı şey tekrar içine gelsin.

SKRİPT OLUR FAKAT ÇOK LAG YAPAR PLUGİN OLURSA DAHA İYİ OLUR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM YARDIM ETMEK İSTEYİPTE EDEMEYENLERE VE EDENLERE TEŞEKKÜRLER.

Birden çok sandık mı olacak?

Birden çok sandık mı olacak?
Yardım etmeye çalıştığın için teşekkürler fakat bu LootChest adlı plugin isteklerimin ötesini karşılıyor sandıktan partikül bile çıkartıyor. Fakat bir kişi alınca diğer kişide aldığı gözükmemesi lazım herkeste ayrı gözükmesi lazım. Şimdi onu denicem bu plugin onuda karşılıyorsa tamamdır bitti yani.

Yok olmuyor birisi alınca diğer kullanıcıdada alınmış gözüküyor onda alınmamış gözükmesi lazım. Siz yine bana skript veya plugin önerir misiniz?
bi sandığı birden fazla kişimi alacak?

bi sandığı birden fazla kişimi alacak?
Evet yani içinde ne varsa birisi aldığında diğer kullanıcıda alınan şey hala orada kalsın herkeste farklı görünsün Kit sandığı olarak kullanacağım. Ve sunucumdaki şehire farklı farklı yerlere koyacağım bulanlar alicak.

Evet yani içinde ne varsa birisi aldığında diğer kullanıcıda alınan şey hala orada kalsın herkeste farklı görünsün Kit sandığı olarak kullanacağım. Ve sunucumdaki şehire farklı farklı yerlere koyacağım bulanlar alicak.
şehrin farklı yerlerine sandık yerine tabela ile code bırakıp

/code "kod"

şeklinde birşey yapabilirim vermesini istediğin eşyaları istersen

diğer türlü plugin ile skripti entegre etmekte pek bilgili değilim.

Herkeste farklı olacaksa ve birden fazla sandık oluyorsa Skript ile yapılmasının mantığı yok.

şehrin farklı yerlerine sandık yerine tabela ile code bırakıp

/code "kod"

şeklinde birşey yapabilirim vermesini istediğin eşyaları istersen

diğer türlü plugin ile skripti entegre etmekte pek bilgili değilim.
Yok gerek yok teşekkürler. LootChest adlı plugin ile yaparım fakat herkeste ayrı değil ayrı olmaması daha iyi aslında. Çok fazla op olmaz hem pluginde drop sistemi var farklı farklı yerlere istediğim kendim belirlediğim süreyle drop düşürüyorum yani sandık düşüyor. Ve eşyalar otomatik içinde oluyor birisi alıncada yok oluyor ve tekrar bir süre sonra farklı yerlere düşüyor. Herkeste ayrı gözükmesini istememin sebebi ise kit olarak kullanıcam viplere özel bölgeler var vipler kendi ayrı özel bölgesine gidip oradaki sandığı alıcaklar ve kitlerine erişicekler fakat herkeste ayrı olması lazımki birisi kiti alınca diğer kişidede alınmış gözükmesin. Kitleri farklı sistemle yaparım o zaman tabelaya sağ tıklayarak vb. İyi günler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl