Çözüldü Sandığa macro ile sağ tıkladıklarında server çöküyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlackKpoT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 604
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackKpoT

İlim Sahibi Olmak İsteyen
Hosting Görevlisi
Elmaslar
540
Minecraft
BlackKpoT

Discord:

BlackKpoT#3087

Son zamanlarda bir bug var bende bunu ifşa edeceğim. StealChest hilesi sayesinde tamamen kapanıyor server. Yani hızlı sağ tıklayınca da gidiyor burada nereye tıklıyorlar bir GUI'ye shopkeeper'a ya da kasa GUI'sine sağ tıklandığı zaman hızlıca eşyaları envantere aldığı zaman sunucu crash yiyor. Buda hatası:
hata.PNG

Nasıl FIX'leyebilirim? AntiCrash , ExploitFixer, AntiJigSaw, AntiAC pluginleri yüklü. NoCheatPlus'ta Fastclick ayarı var oraya yapılırsa kick atılsın ekledim işe yarıyor oyuncu kickleniyor ama çok geç kalıyor plugin. Yani crash atıldıktan sonra kick yiyor.​

Son zamanlarda bir bug var bende bunu ifşa edeceğim. StealChest hilesi sayesinde tamamen kapanıyor server. Yani hızlı sağ tıklayınca da gidiyor burada nereye tıklıyorlar bir GUI'ye shopkeeper'a ya da kasa GUI'sine sağ tıklandığı zaman hızlıca eşyaları envantere aldığı zaman sunucu crash yiyor. Buda hatası:
Ekli dosyayı görüntüle 122938
Nasıl FIX'leyebilirim? AntiCrash , ExploitFixer, AntiJigSaw, AntiAC pluginleri yüklü. NoCheatPlus'ta Fastclick ayarı var oraya yapılırsa kick atılsın ekledim işe yarıyor oyuncu kickleniyor ama çok geç kalıyor plugin. Yani crash atıldıktan sonra kick yiyor.​

Hatanın tamamı bu değil galiba, tamamını atar mısınız hastebine atıp.

Putty Screen olduğu için yukarı çıkılmıyor Logs'a da hata düşmüyor.​

Logs'a nasıl hata düşmüyor? İllaki düşer, düşmemesi imkansız. FTP'den log dosyalarından hatayı içerenleri buradan ulaştırabilir misiniz?

Madem inanmıyorsun buyur kral.​

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Eğer çökmeden önce konsol kendini stopluyorsa latest.log'a düşmez. Mevzu inanmamak değil. :D Ek olarak sunucu özellikleri ve verdiğin ram miktarını öğrenebilir miyim?
Çözdüm sorunu. ExploitFixer bu hileyi kullanan kişinin spamını atıyordu saniyede 100 mesaj spamlıyormuş ve kickliyormuş bende exploitfixer ın config.yml sine girerek kickleri kaldırdım.​

Ekli dosyayı görüntüle 122938
ClicksPerSecond pluginini yükleyip CPS Sınırını ayarlayın birde öyle deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl