SandiaNetwork » 128 GB » Skyblock l ArenaPvP l SkyWars l SG l +8 OYUN | Play.Sandiacraft.Com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[DOUBLEPOST=1509197379,1509197332][/DOUBLEPOST]
Aynı Şekilde Bende Şahidim Dediklerine. Çekemediğiniz Sunucuları Sinir Olduğunuz Insanların Sunucularına Saldırı Yapmak Kolay. Rezalet Bukadar Kitleniz Var Diye Bişey Sanmayın Kendinizi Sende Insan Oğlusun Bizde Insan Oğluyuz. Siz Anca Çekemediklerinize Saldırırsınız. Kolay Gelsin. Iyi Forumlar
Kanıtınız Varsa Kanıtınızı atın, bizimle uğraşmayın. Yorumunuz için teşekkürler :)
Tasarım böle bir sunucuya yakışmıyor geliştirmelisiniz onun dışında sunucu süper.

Yeni konu tasarımı geliyor yakında. bu konu tasarımı hızlıca yapılması gerektiği için yapıldı.

-,- eskiden yaptığınız saldırıları az kişi bilmiyor değil. ama neyse iyi forumlar

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bizimle uğraşmayan kimseye ek bir dönüş yapmadık. Bunlarla ilgili Yukarıda bulunana YasinAlabayTR İsimli forum kullanıcısının sunucusunda da op olma açığı vardı. op olup kendilerine nasıl yaptığımı ve nasıl kapatacaklarını bildirdim. hiçbir zarar vermedim. daha yasini tanımıyordum bile o zamanlar.

Kanıtınız Varsa Kanıtınızı atın, bizimle uğraşmayın. Yorumunuz için teşekkürler :)

Yeni konu tasarımı geliyor yakında. bu konu tasarımı hızlıca yapılması gerektiği için yapıldı.

Bizimle uğraşmayan kimseye ek bir dönüş yapmadık. Bunlarla ilgili Yukarıda bulunana YasinAlabayTR İsimli forum kullanıcısının sunucusunda da op olma açığı vardı. op olup kendilerine nasıl yaptığımı ve nasıl kapatacaklarını bildirdim. hiçbir zarar vermedim. daha yasini tanımıyordum bile o zamanlar.
Hatırlarsın TalkerHD diye birisi onun sunucusunda admindim. nedense hiç geri dönüş yapmıyorsunuz, Saldırı tehdidi. küfür vb ? bunu açıklıyabilirmisin

Başarılı ve oynadığım bir sunucu.

g9O220.gif

Hatırlarsın TalkerHD diye birisi onun sunucusunda admindim. nedense hiç geri dönüş yapmıyorsunuz, Saldırı tehdidi. küfür vb ? bunu açıklıyabilirmisin
Sunucuyu Sahibi Benim En Yakın Arkadaşım Gibidir. Adı Caner Ve Rabisu Sunucusuydu. Ben rabisu yetkilisi olduğum zaman benden sürekli yardım isterdi. Benden clientleri isterdi bende sunucunda çalışıyor mu test ederdim. izinli bir şekilde yapardım yani. Arkadaşın skypesini bulamadım uzun süredir skypeye girmiyordum skype ismini özelden yazarsan izin kanıtlarını da sana atabilirim.
Başarılı ve oynadığım bir sunucu.

g9O220.gif
Teşekkür ederiz, iyi oyunlar.

Sunucuyu Sahibi Benim En Yakın Arkadaşım Gibidir. Adı Caner Ve Rabisu Sunucusuydu. Ben rabisu yetkilisi olduğum zaman benden sürekli yardım isterdi. Benden clientleri isterdi bende sunucunda çalışıyor mu test ederdim. izinli bir şekilde yapardım yani. Arkadaşın skypesini bulamadım uzun süredir skypeye girmiyordum skype ismini özelden yazarsan izin kanıtlarını da sana atabilirim.

Teşekkür ederiz, iyi oyunlar.
Canerin skype nexonslayer.0 ben skypeyi sildim ayrıca. sana birşey dediğim yok. Sürekli Birileri gelip tehdit ediyordu sadece. bu şakamı bilmiyorum. neyse konunuyu çevirmeyelim iyi forumlar.

İsim sanki alıntı. Ve Bayadır bekliyordum, yine hub olmanızı xd

İsim sanki alıntı. Ve Bayadır bekliyordum, yine hub olmanızı xd
BraveNetwork vardı onla karıştırmış olabilirsin :D.
Yok dostum Brower dı sanırsam kurucusu skypeımda ekliydi eskiden :D

Başarılı Bir Sunucu

Umarım Daha İyi Yerlere Gelir

Güzel Sunucu SkyBlock'Da 7 Yaşındaki Küçük Kız Kardeşimle Oynuyoruz Adamız 25 Bin Level Filan Bu Arada Nickim : Yigit20 Yetkili Kadrosu Çok Güzel Ama İkide Bir Reklamcılar Geliyor , Durmadan Reklam Yapiyorlar Sunucunun Kurucusu RobinTR Sadece Banladığını Görüyorum Servere Bence Yardımcı Olarak Rehber Moderatör Alınmalı Teşekkürler.

Güzel Sunucu SkyBlock'Da 7 Yaşındaki Küçük Kız Kardeşimle Oynuyoruz Adamız 25 Bin Level Filan Bu Arada Nickim : Yigit20 Yetkili Kadrosu Çok Güzel Ama İkide Bir Reklamcılar Geliyor , Durmadan Reklam Yapiyorlar Sunucunun Kurucusu RobinTR Sadece Banladığını Görüyorum Servere Bence Yardımcı Olarak Rehber Moderatör Alınmalı Teşekkürler.
Öncelikle Merhabalar, Reklam yapan sunucular sunucusuna kişi çekmek için değil bizim sunucumuzdan kişi çekip şifrelerini öğrenmeye çalıştıkları için bedavaya veya ucuza sunucu kurup tuzağa çekiyorlar. Bunu aslında neredeyse tüm sunucularda yapıyorlar ve bu gerçekten hiç hoş ve engellenebilir bir durum değildir. Ki bu devirde de her önümüze geleni yetkili yapamıyoruz, Yapıyoruz 2 3 gün sonra kendi sunucusunu açıyor bizim sunucumuzda reklam yapıyor falan filan bir sunucu sahibi olup sunucuyu büyük bir hale getirdiğinizde bu durumları gerçekten anlayacaksınız.

İyi Oyunlar Dileriz, Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Çok Teşekkür Ederiz :)

hahah karıştırmışımdır harbiden xd
Olsun, ginede bir göz atarsanız seviniriz :) İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl