SanalTURK | 1.8.X - 1.12.X | Rütbeler | EVENTLER | Faction Wars | Mc.SanalTurk.Net

Merhaba. Hakan Dede Oyunda Youtube kanalımda minecraft server tanıtımları çekmekteyim. bir abonem sizin sw yi tanıtmamı istedi az önce tanıtım videonuzu hazırladım. Sayfamı takip ederseniz renderleyip güzelce kanalda yayınlayacağım. 3k abonem var. Başarılarınızın devamını dilerim. Sevgiyle kalın.[DOUBLEPOST=1523932988,1523932958][/DOUBLEPOST]Merhaba. Hakan Dede Oyunda Youtube kanalımda minecraft server tanıtımları çekmekteyim. bir abonem sizin sw yi tanıtmamı istedi az önce tanıtım videonuzu hazırladım. Sayfamı takip ederseniz renderleyip güzelce kanalda yayınlayacağım. 3k abonem var. Başarılarınızın devamını dilerim. Sevgiyle kalın.

Merhaba. Hakan Dede Oyunda Youtube kanalımda minecraft server tanıtımları çekmekteyim. bir abonem sizin sw yi tanıtmamı istedi az önce tanıtım videonuzu hazırladım. Sayfamı takip ederseniz renderleyip güzelce kanalda yayınlayacağım. 3k abonem var. Başarılarınızın devamını dilerim. Sevgiyle kalın.[DOUBLEPOST=1523932988,1523932958][/DOUBLEPOST]Merhaba. Hakan Dede Oyunda Youtube kanalımda minecraft server tanıtımları çekmekteyim. bir abonem sizin sw yi tanıtmamı istedi az önce tanıtım videonuzu hazırladım. Sayfamı takip ederseniz renderleyip güzelce kanalda yayınlayacağım. 3k abonem var. Başarılarınızın devamını dilerim. Sevgiyle kalın.
İsterseniz discord gelin konuşalım.

aga sv ne zaman açılır
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

beyazzenci bişi sorcam sen leascraftta bulundunmu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

;);););););););)

*Güncel Yenilikler; 1vs1 eklendi faction destekli aynı klandaki arkadaşınızla PvP atabilirsiniz, Jackpot eklendi 3 farklı oyun modu mevcut artık daha eğlenceli oldu, yeni spawn geldi, yeni vip eklendi, sunucu Ram'i yükseltildi lag sorunu %0 diyemeyiz fakat %0.1 demek mümkün hale geldi.
hepinizi bekliyoruz.

Resimler gitmiş hocam :D

konu tasarımınındaki resimler bozulmuş , hiçbirşey belli olmuyor

Sunucu aktif mi? Resimler gitmiş.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl