P
PlueTaha
Ziyaretçi
Her hangi bir zararı yok.? Nerede yazdığını söyler misin banaBurası öyle demiyor ama
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Her hangi bir zararı yok.? Nerede yazdığını söyler misin banaBurası öyle demiyor ama
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam yanlış anlamadım demi, fake hesaplar botlar satıyorsunuz yani? Eğer buysa yaptığınız discord tarafından yasaklanmış bir eylem, satmanızı geçtim tokenlerini almanız bile yasaklanmış bir şey ve teslimini düzgünce kanıtlayamayacağınız/sanal olsa bile bir ürün olmadığı için de satış sitelerine başvurursanız kabul edilmeyecektir, sadece bağış adı altında sanal pos ile satış sağlayan siteler veya ödeme alabileceğiniz papara ininal paycell gibi kuruluşlar var buralardan manuel olarak veya bilginiz varsa bir site kodlayarak para ile bot takası yapabilirsiniz.Her hangi bir zararı yok.? Nerede yazdığını söyler misin bana
Bynogame , İtemsatış gibi sitelerde satışını yapıyorum ve her hangi bir sorunla dahi karşılaşmadım ayrıca tokenini almak yasak olsa idi discord bunu engellerdi. Ve onların apisine gidiyor bu gönderimler bir ddos koruması gibi onları engelleyebilirlerdi. Değil Mi?Hocam yanlış anlamadım demi, fake hesaplar botlar satıyorsunuz yani? Eğer buysa yaptığınız discord tarafından yasaklanmış bir eylem, satmanızı geçtim tokenlerini almanız bile yasaklanmış bir şey ve teslimini düzgünce kanıtlayamayacağınız/sanal olsa bile bir ürün olmadığı için de satış sitelerine başvurursanız kabul edilmeyecektir, sadece bağış adı altında sanal pos ile satış sağlayan siteler veya ödeme alabileceğiniz papara ininal paycell gibi kuruluşlar var buralardan manuel olarak veya bilginiz varsa bir site kodlayarak para ile bot takası yapabilirsiniz.
Şimdi iddialaşmak istiyorsanız anlatayım, dediğiniz sitelerde yasalara aykırı olmadığı sürece ne sattığınıza karışılmıyor ve genellikle bağış veya oyun içi satımlar vs. için kullanıldığından kısıtlama kuralları yok. "tokenini almak yasak olsa idi" kısmına gelirsek bunu zaten olabildiğince engellediler, token localstorage'den siliniyor başında storage'e kaydedilmesinin sebebi ise hesabınızda yaptığınız her faaliyet bu tokenden yürütülüyor, API'a gönderdiğiniz her istekte bu token verisi gönderiliyor. Bunu siz mi aldınız yoksa uygulamayı/siteyi kullanarak yaptığınız bir işlem sonucu mu APIa veri gönderildi bunu öğrenmenin ve engellemenin hiçbir yolu yok, istersen araştırabilirsin binlerce yazılım mühendisi var dünyada çözümü yok, devletler bile bunu engelleyemiyor sen yapabileceğini düşünüyorsan deneyebilirsin. Bilmediğiniz konuları araştırarak muhalefet olmanız herkes açısından daha iyi olacaktır. Discord ise bu konuda esnek davransa da mail hattına net deliller attığınızda o bot hesaplarını siliyorlar, hatta teknoloji daha da ilerledi bildirmeseniz bile yan hesap açtığınızda telefon doğrulaması ile vs. kitleyebiliyorlar. Ddos koruması konusuna da gelirsek, ddosun zarar vermesinin ve engellenememesinin sebebi de yapılan isteklerin gerçek bir kullanıcı mı yoksa korsan bir adres mi olduğunu anlayamamamızdır, aynı ip adresinden saniyede yüzlerce istek gelince bu ip adresini geçici veya kalıcı olarak filtreleyen sistemler var, günümüzde yeni ve takip edilemez bir makine kiralamanın ne kadar kolay olduğunu düşününce yapılan bu sahte ve sistematik istekler internetin ve protokollerin değişmemesi halinde hiçbir zaman engellenemeyecektirBynogame , İtemsatış gibi sitelerde satışını yapıyorum ve her hangi bir sorunla dahi karşılaşmadım ayrıca tokenini almak yasak olsa idi discord bunu engellerdi. Ve onların apisine gidiyor bu gönderimler bir ddos koruması gibi onları engelleyebilirlerdi. Değil Mi?
Valla kısaca yaptığımın yasak bir şey olacağını düşünmüyorum.Şimdi iddialaşmak istiyorsanız anlatayım, dediğiniz sitelerde yasalara aykırı olmadığı sürece ne sattığınıza karışılmıyor ve genellikle bağış veya oyun içi satımlar vs. için kullanıldığından kısıtlama kuralları yok. "tokenini almak yasak olsa idi" kısmına gelirsek bunu zaten olabildiğince engellediler, token localstorage'den siliniyor başında storage'e kaydedilmesinin sebebi ise hesabınızda yaptığınız her faaliyet bu tokenden yürütülüyor, API'a gönderdiğiniz her istekte bu token verisi gönderiliyor. Bunu siz mi aldınız yoksa uygulamayı/siteyi kullanarak yaptığınız bir işlem sonucu mu APIa veri gönderildi bunu öğrenmenin ve engellemenin hiçbir yolu yok, istersen araştırabilirsin binlerce yazılım mühendisi var dünyada çözümü yok, devletler bile bunu engelleyemiyor sen yapabileceğini düşünüyorsan deneyebilirsin. Bilmediğiniz konuları araştırarak muhalefet olmanız herkes açısından daha iyi olacaktır. Discord ise bu konuda esnek davransa da mail hattına net deliller attığınızda o bot hesaplarını siliyorlar, hatta teknoloji daha da ilerledi bildirmeseniz bile yan hesap açtığınızda telefon doğrulaması ile vs. kitleyebiliyorlar. Ddos koruması konusuna da gelirsek, ddosun zarar vermesinin ve engellenememesinin sebebi de yapılan isteklerin gerçek bir kullanıcı mı yoksa korsan bir adres mi olduğunu anlayamamamızdır, aynı ip adresinden saniyede yüzlerce istek gelince bu ip adresini geçici veya kalıcı olarak filtreleyen sistemler var, günümüzde yeni ve takip edilemez bir makine kiralamanın ne kadar kolay olduğunu düşününce yapılan bu sahte ve sistematik istekler internetin ve protokollerin değişmemesi halinde hiçbir zaman engellenemeyecektir
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!