Çözüldü Sanal Sandık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilmeadimiasd

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
14
Merhaba arkadaşlar, Sizden bir konuda yardım isteyecektim.
Direkt anlatmaya geçiyim;
Ben bir sunucu açmaya çalışıyorum, Emek Skyblock ile Op Skyblock aynı yerde olucak. Temel şeylerini ayarladım fakat şöyle bir sıkıntım var. Emek Skybloğun ve Op Skybloğun ayrı sandıklarının olmasını istiyorum. Yani /emekskyblocksandik ile /opskyblocksandik Yazarak açabiliceğim iki farklı sandık (Bir plugin varsa buna benzeyen komutları böyle olmak zorunda değil onu ayarlarım Tek sıkıntı ayrı sandık) PlayerVaults ile denedim fakat yine de emek skyblock op skybloğun sandığına ulaşabilir diye düşünüyorum o yüzden vaz geçtim. Yardım eder misiniz?

Bungeecord olmadığı sürece istediğiniz kadar farklı sandık yapmaya çalışın. Bir kere adaları 2 farklı ada eklentisi ile mi ayıracaksınız aynı yerde olunca? Önerim bungeecord kurulumunu yapmanızdır. :)

Bungeecord olmadığı sürece istediğiniz kadar farklı sandık yapmaya çalışın. Bir kere adaları 2 farklı ada eklentisi ile mi ayıracaksınız aynı yerde olunca? Önerim bungeecord kurulumunu yapmanızdır. :)
Hayır adalar aynı yerde olucak. Şu an hayla yapmaya çalışıyorum ve temeli hazır. Bir tek şöyle minik dokunuşlar kaldı. Bu konuyu yardım almak için açtım, Eleştiri almak için değil.

Son düzenleme:
Hayır adalar aynı yerde olucak. Şu an hayla yapmaya çalışıyorum ve temeli hazır. Bir tek şöyle minik dokunuşlar kaldı. Bu konuyu yardım almak için açtım, Eleştiri almak için değil.
Siz bilirsiniz asıl amacım yardımcı olmaktı. 2 farklı eklenti kullanarak ve komutlarını emekskyblock ve opskyblock diye türkçeleştirerek bahsettiğiniz şekilde yapabilirsiniz. AlphaChest ve PlayerVault veya CustomEnderChest eklentisinde seviye 5 permini vererek normal bir sandık gibi kullandırabilirsiniz. Ama şöyle bir durum var bu adamlar zaten emekskyblock sandığından item alıp opskybloğa koyabilecekler. Ayırmanın pek bir anlamı yok gibi, iyi forumlar.

Siz bilirsiniz asıl amacım yardımcı olmaktı. 2 farklı eklenti kullanarak ve komutlarını emekskyblock ve opskyblock diye türkçeleştirerek bahsettiğiniz şekilde yapabilirsiniz. AlphaChest ve PlayerVault veya CustomEnderChest eklentisinde seviye 5 permini vererek normal bir sandık gibi kullandırabilirsiniz. Ama şöyle bir durum var bu adamlar zaten emekskyblock sandığından item alıp opskybloğa koyabilecekler. Ayırmanın pek bir anlamı yok gibi, iyi forumlar.
Op Skyblock oyuncuları Emek Skyblock Adasına, Emek Skyblock Oyuncuları Op Skyblock Adasına zaten gidemeyecek. En başında Sunucuya girdiklerinde emek skyblock mu oynayacaksın op skyblockmu diye soruyor ve oyuncu seçiyor ona göre de özellikleri alıyor ve sıfırlayamıyor. Ayarlarken ona göre ayarladım ve kafamda tüm buglarını düşünüp fixlemek için elimden geleni yapıyorum pay'ı bile hallettim mesela. Op skyblock oyuncuları sadece birbirine para atabiliyor Emek skyblock oyuncusu sadece emek skyblock oyuncusuna diye. Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim Deneyeceğim.

Kanka aynen @sigorniyev Dediği gibi yapçaksın 2 plugin arıcaksın alphachest gibi 2 tane getir
onları skript ile komutunu değiştir

Konu Çözüldü İse Lütfen Belirtiniz

2 plugin veya skript ile halledilebilir.

Teşekkürler konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl