Cylentus#3372
Demir#1417
nasıl derleniyor video falan atabilirmisinbir plugin, kendin derleyebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ihalitisbackk#7699
jar dosyasını rarlamak :D virustotalla taratmak op açıklarını engellediği anlamına gelmiyor sonuçta olmadığını nerden bileceğiz bu yüzden böyle yazdımAttığım linkten hazır bir şekilde indirebilirsin.
Dosyanın VirusTotal Sonucu:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İndirmek için:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ihalitisbackk#7699
Güvenmiyorsan indirmeyebilirsin dostum. Ben kendi sunucumda kullanıyorum. Ben sana kolaylık olsun diye jar dosyasını atıyorum Yazdığın mesaja bak, yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi kendin sitelerden bulabilirsin güven problemin varsa.jar dosyasını rarlamak :D virustotalla taratmak op açıklarını engellediği anlamına gelmiyor sonuçta olmadığını nerden bileceğiz bu yüzden böyle yazdım
yukarda jar dosyasına nasıl derliyebilirim dedimGüvenmiyorsan indirmeyebilirsin dostum. Ben kendi sunucumda kullanıyorum. Ben sana kolaylık olsun diye jar dosyasını atıyorum Yazdığın mesaja bak, yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi kendin sitelerden bulabilirsin güven problemin varsa.
Discord adresini iletin size yardımcı olayım efendim.PLayerVault alacağım ama paypal yok bende bunun gibi başka plugin varmı veya bu plugini nasıl alabilirim
MrMistry#5436
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!