Çözüldü Sanal sandık plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rikolatte

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
7
PLayerVault alacağım ama paypal yok bende bunun gibi başka plugin varmı veya bu plugini nasıl alabilirim

Sitelerden bulabilirsin

Attığım linkten hazır bir şekilde indirebilirsin.
Dosyanın VirusTotal Sonucu:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İndirmek için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
jar dosyasını rarlamak :D virustotalla taratmak op açıklarını engellediği anlamına gelmiyor sonuçta olmadığını nerden bileceğiz bu yüzden böyle yazdım

jar dosyasını rarlamak :D virustotalla taratmak op açıklarını engellediği anlamına gelmiyor sonuçta olmadığını nerden bileceğiz bu yüzden böyle yazdım
Güvenmiyorsan indirmeyebilirsin dostum. Ben kendi sunucumda kullanıyorum. Ben sana kolaylık olsun diye jar dosyasını atıyorum Yazdığın mesaja bak, yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi kendin sitelerden bulabilirsin güven problemin varsa.

Güvenmiyorsan indirmeyebilirsin dostum. Ben kendi sunucumda kullanıyorum. Ben sana kolaylık olsun diye jar dosyasını atıyorum Yazdığın mesaja bak, yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi kendin sitelerden bulabilirsin güven problemin varsa.
yukarda jar dosyasına nasıl derliyebilirim dedim

adama sert çıkışmışsın knk.

Madem açık vs. çok güven problemleri yaşıyorsunuz leak plugin indirmeyin parası neyse gidip alın.

ChestMaster plugini var PlayerVault a benziyor onu kullanabilirsin.
birde AlphaChest plugini var biraz eski ama bildiğim kadarıylar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl