Çözüldü Sanal Pos Shipy Dolandırıcılığı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PayTR de çok belge istiyor ya, başvurum onaylandı şehir dışındaydım belgeleri atamadım başvuru reddedilmiştir sanırsam belge istedikleri mail hala duruyor :D
reddedilmemiştir beklemeye alınmıştır,

Böyle bir şeyle ilk defa karşılaştım, 1170TL ödememi belirtilen günde beklemeden aldım.
Belki de eskiden ilgililerdi bilemiyorum ama yorumları okursan güvenmemen gerektiğüni anlayabilirsin...

Mobil ödeme için shipy kullandık. Para aylar sonra eksik yatmıştı. Sadakamız olsun. Shopier,Paytr ve paymax kullanıyoruz artık

Ailenin üzerine bireysel açabilirsin PayTR 30K ya kadar ödeme alabiliyosun zaten kısa süre içerisi de bu kadar ödeme alabiliyorsan vergi levhası alıp sorunsuz halledebilirsin işlemlerini.
maliyeden gelsinler sonra kanka desinler * babana kardeşim bu gelirin olayı nedir, ver bakayım sen bi hesap dökümünü. Hmm sen devlet memurusun, artık değilsin.

Mobil ödeme için shipy kullandık. Para aylar sonra eksik yatmıştı. Sadakamız olsun. Shopier,Paytr ve paymax kullanıyoruz artık
bu suç direk karakola bildirmelisin veya dava açmalısın. Bende shipy kullandım bana her hafta cuma param yatıyordu şuan da da kullanacağım şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım umarım da karşılaşmam.

EKLEME: Sanırım bu konuyu duymuşlar destek taleplerinin olduğu sayfaya böyle bir şey koymuşlar :)
1698568742590.png

Hocam öncelikle selamlar şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum benim de severek ve sorunsuz kullandığım Shopier & PayTR kullanırsanız hiçbir sorun yaşamayacaksınız iyi forumlar <3

yaş sınırı knk :D
Yaşınız 18'den küçükse bu işlere girmemeniz çok daha mantıklı ve akıl kârı olur. Sorun yaşayan arkadaşlar PayTR en iyisi, en güveniliridir sizin ve karşınızdaki satın alımı yapan kişinin tüm bilgilerinin korunması için elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Sadece sunucu için değil diğer her türlü işlemlerinizde de PayTR öneriyorum.

15 yaşındayım.
Eh benimkisi sadece bir öneri, 14-18 yaş aralığında genelde ergenlik çağının zirvesinde olduğumuz ve kanımız hızlı aktığı için her şeye atılası gelir insanın. Bu atılımlar sırasında eğer düzgün ve etik çalışılmaz diğer insanların haklarına saygı duyulmazsa(ki o yaşta ben asarım ben keserim muhabbetleri döndüğü için) o yaştaki bir insan daha genç yaşlarda hukuk ile tanışabilir(bknz. MERNİS verilerini kullanarak internet üzerinde kendisi ile ufak bir problem yaşayan insanlara karşı tehdit şantaj yapan ve geneli 13-17 yaşında olan bir kitle var ki çoğu bunun kendisine ne kadar büyük bir bela açabileceğinin gram farkında değil) Tabii ki kimseye öğüt verecek değilim ancak yaşınız küçükse en azından 17-18 yaşınıza kadar girişim yapmak pek mantıklı olmaz(Hem çoğu resmi firma yaşınızdan dolayı sizinle çalışmaz hem de ergin bir birey olmamanızdan dolayı verdiğiniz kararlara ileride üzülebilirsiniz.). Evet 2 3 sene uzun bir süre gibi gelebilir fakat bir bakmışsınız olgun bir birey olmuşsunuz. Hayat hızlı acele etmeye gerek yok. Ayrıca velinizin imzası ile kendi adınıza banka hesabı açtırabilirsiniz. Buna neredeyse her banka izin veriyor fakat size önerim Vakıf veya İş Bankası olur. Hepinize iyi forumlar.

Güvenli ödeme yöntemlerini ve methodlarını kullanmanızı tavsiye ederiz. Forum yönetimi olarak dolandırılmamanız için bu konu hakkında ileri de güvenilir ödeme firmaları hakkında bir konu açılacaktır. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl