Skript Paylaşımı Sanal Örs | Artık İstediğiniz Yerde Örs Kullanabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

huseyinkonak

Ziyaretçi
[------------------------------------ SanalÖrs Skript Tanıtımı ------------------------------------]

[------------------------------------ Açıklama ------------------------------------]

Skript Oldukça Basit Bir Skripttir!MC-TR Forumundaki İlk Skript Paylaşımları Konumdur!Skript Kodlamaya Yeni Başladım!
Öğrenmem Gereken Bir Çok Şey Var!Eğer Herhangi Bir Hata Olursa Bana Yazınız!!
[------------------------------------ Notlar ------------------------------------]
Eğer Herkesin Kullanmasını İstiyorsanız Kodlardan​
Kod:
    permission: sk.tamir
    permission message: &2Sunucu %fİsmi &8> &fMalesef Bu Komut İçin Yeterli Yetkiniz Bulunamadı!
Bu 2 Satırı Siliniz!
Yetkiyi Nasıl Değiştireceğini Bilmiyorsan Eğer Kodlardan "sk.tamir" Kısmını Ayarlamanız Lazım!
Komutu Değiştirmek İçin "/tamir" Yazan Yeri İstediğiniz Gibi Ayarlayabilirsiniz!
[------------------------------------ Kod ------------------------------------]
Kod:
command /tamir:
    permission: sk.tamir
    permission message: &2Sunucu %fİsmi &8> &fMalesef Bu Komut İçin Yeterli Yetkiniz Bulunamadı!
    trigger:
        open virtual anvil to player
[------------------------------------ Oyun İçi Görsel ------------------------------------]
Komut Kullanımı:
1601841114518.png

Yetkiniz Bulunamadı:
1601841091150.png

[------------------------------------ SanalÖrs Skript Tanıtımı ------------------------------------]

Son düzenleme:
basit ama ihtiyacı olanlar için güzel bir skript başarılar

Yeni baslamana rağmen güzel konu düzenini geliştirebilirsin.

Skript güzel olmuş. Fakat ben skript yerine eklentiyi tercih ederim.

Skript güzel olmuş. Fakat ben skript yerine eklentiyi tercih ederim.
Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim. Tabi İlk Plugin Kullanılmalı Doğru Ama Bu Skript Kullanmk İsteyen Arkadaşlar İçindi. Yinede Yorum İçin Teşekkür Ederim.

Mantıl çok güzel fakat buna mesela büyülerine göre ücret veya itemin kırılma seviyesine göre ücret sistemi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl